Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 07:21   #4323
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość

jakbym czytała o sobie
która z nas nie ma mani na kosmetyki

---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
Wiecie co? - moj Junior wczoraj wieczorem z termometrem w zębach latał i co chwila sprawdzał czy nie ma temperatury- jakoś całe lato nic mu nie było- zaczyna się rok szkolny i się zaczynają kombinacje ja mu dam!!
hehehe skąd ja to znam , aczkolwiek moja mama nigdy nie dała się nabrać
pamiętam do tej pory jak tata odprowadził mnie pierwszy dzień do przedszkola - boooże co to była za katorga , podeszłam do wychowawczyni i powiedzialam ze mnie głowa boli i że musze iść do domu a ona mi na to że mi da tabletki przeciwbólwe a ja na to " nieeee pani niema takich jak tata " generalnie mnie nie puściła , wiec zrobiłam podejście druge i powiedziałam ze ide do szatni po kanapki a tam szybko przebrałam buty i pobiegłam do domu , przed drzwiami siedziałam jakieś 2 h bo bałam sie wejsc do domu ale w koncu tata wyszedl i mnie spowrotem odprowadzil do przedszkola potem juz było lepiej trzaskałam kredkami o stół bo wiedziałąm że mnie wtedy Pani za kare przesadzi do chłopców

jamapi - a ty nam swojego brzuszka nie pokażesz ?

Maleństwo moje

Edytowane przez Resscue21
Czas edycji: 2011-09-01 o 07:33
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora