Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 07:30   #2564
ania21_21
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez dreamnes Pokaż wiadomość
witam, nie miałam czasu ostatnio. Ale mysle ze nadrobię Dziś miałam ostatni dzień w pracy i teraz rok urlopu wracam do męża za 2 dni do Polski. jestem taka szczesliwa że wszystko jest ok

muszę isc tylko po zaśwaidczenie bo mam 31 tydz w dzien wylotu i nie wiem czy mnie wpuszczą bez zaświadczenia na pokłąd... wiec wole miec. a lece Wizzair.

a i co dziwne,... wiecie ze nie miałam badanego cukru bo tu w uk nie mowią nic o tym?? ale zaraz po powrocie zrobie bo w Polsce trzeba mieć... mam nadzieje ze nie okaze sie ze mam cukrzyce... brrrr
Witajcie mamuśki

Dziewczyny ale się wkurzyłam zrobiły mi się rozstępy koło pępka w nocy jeszcze wczoraj wieczorem przed snem smarowałam się kremem przeciw rozstępom
Jeszcze tżt mnie wkurzył w nocy mała mnie tak uciskała na pęcherz że latałam co 1/1,5 godz do łazienki a ten na mnie z mordą że mam nie pić tyle i latać bo nie może przeze mnie spać
Myślałam że mu coś zrobię za chwilę

Elfie
nie panikuj dzidzia nigdy nie ma idealnych rozmiarów co do tyg u mnie to nawet nie raz wykraczało ponad dwa tyg. To zależy też od lekarza czy dobrze mierzy

Dreamnes załatw sobie to zaświadczenie lepiej mieć i lecieć niżby cię mieli cofnąć z bramki
A co do cukru tu nie robią tego jako podstawowe badanie tylko jak masz kogoś w najbliższej rodzinie który choruje na to, wtedy cię wysyłają po 28 tyg wypisuje ci skierowanie położna

Witaminko przykro mi z powodu kłopotów z tżt takiego to powinni za "coś" powiesić. Jest nieodpowiedzialny i chyba nie dorósł do roli ojca niestety będziesz prawdopodobnie miała kłopoty z nim nawet po porodzie

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-09-01 o 07:38
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora