Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 07:35   #2525
tinekk
Zadomowienie

Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc

Witajcie moje drogie

1 września zaczynamy nowy a przy tym kolejny miesiąc dążenia do doskonałości

U mnie na wadze 48,7 standard nie mogę się przebić przez tą sumkę
ale muszę stwierdzić, że podoba mi się już moja figura, zawsze może być lepsza ale i tak jestem juz z niej zadowolona

Na 9 idę do SH mam nadzieję, że upoluję coś fajnego i taniego
Wchodze jako jedna z ostatnich bo to co się dzieje na początku to dziki tłum i zwierzyna... jest ok. 100 ludzi i tak się pchają jakby dosłownie za darmo dawali... ja wchodze na spokojnie a i tak coś zawsze upoluję, także dobry strój, wygodne buty, torebka przez ramię i sprawne ręce

Dziś wypłata ciekawa jestem co z podwyżką czy zapracowałam sobie na nią czy nie

A przy okazji wczoraj jak wracałam z pracy zajrzałam do jednego gab. stom. czy nie potrzebują asystentki na 2/3 razy w tyg ( jako dodatkowa praca ) i okazują się że tak, tylko 1 pani ma im dać znać czy chce u nich pracowac czy nie i jeśli nie to będą dzwonić do mnie a gabinet jest na moim osiedlu więc mam 10 kroków do niego i miałabym dodatkową prace w poniedziałki i piątki byłoby super dodatkowe pieniądze by wpadły. Oby to wszystko mi się udało

A tak poza tym wstałam dziś o 3 rano wyspana i wypoczeta powierciłam sie do 4:30 i wstałam bo nie dało rady zmusić się do spania, weszłam na kompa i zastałam mamę na skype więc sobie pogadałyśmy

No to by było na razie na tyle, miłego dnia i smacznego śniadanka

Ćwiczę, ćwiczę, ćwiczę
Dbam o włoski
Dążę do idealnej cery

tinekk jest offline Zgłoś do moderatora