Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 08:44   #2574
elf27
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez muffinka90 Pokaż wiadomość
elu się odzywała muffinka tylko u rodziców necik nie śmiga zbyt szybko, więc czasem mnie coś trafia i juz nie odpisuje

Wiszka ja bym się skusiła na takie badania, jeśli miałabym możliwość, w końcu i tak się kłujesz itd, a zawsze to dokładniejsze usg i inne takie będziesz miała.

Kobity wypluwać szybko te teksty o zimie, bo nie mam w czym chodzić do połowy listopada jak dla mnie może zimy nie być

elf jakby było coś nie tak, to by lekarz zwrócił uwagę, głowa do góry. Zresztą usg podają wartości przybliżone ( u mojego ginka jest to ok 6 dni, a raz na IP jak robili to było +/- 15dni i też takie rozbierzności powychodziły)
Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

Dziewczyny ale się wkurzyłam zrobiły mi się rozstępy koło pępka w nocy jeszcze wczoraj wieczorem przed snem smarowałam się kremem przeciw rozstępom
Jeszcze tżt mnie wkurzył w nocy mała mnie tak uciskała na pęcherz że latałam co 1/1,5 godz do łazienki a ten na mnie z mordą że mam nie pić tyle i latać bo nie może przeze mnie spać
Myślałam że mu coś zrobię za chwilę

Elfie
nie panikuj dzidzia nigdy nie ma idealnych rozmiarów co do tyg u mnie to nawet nie raz wykraczało ponad dwa tyg. To zależy też od lekarza czy dobrze mierzy

Dreamnes załatw sobie to zaświadczenie lepiej mieć i lecieć niżby cię mieli cofnąć z bramki
A co do cukru tu nie robią tego jako podstawowe badanie tylko jak masz kogoś w najbliższej rodzinie który choruje na to, wtedy cię wysyłają po 28 tyg wypisuje ci skierowanie położna

Witaminko przykro mi z powodu kłopotów z tżt takiego to powinni za "coś" powiesić. Jest nieodpowiedzialny i chyba nie dorósł do roli ojca niestety będziesz prawdopodobnie miała kłopoty z nim nawet po porodzie
dziękuję, uspokoiłyście mnie trochę

Cytat:
Napisane przez fatal21 Pokaż wiadomość
elf27 ja brałam macmiror.Brałam tylko na noc i to co moge polecic to na pewno majtki do tego wkładka ewentualnie podpaska.Ale to nic strasznego
FATAl, ale brałaś to w ciąży? bo wiem, że to silny lek dlatego się troszkę zdziwiłam, ze dostałam to na małego grzybka, z reguły przepisują podobno nystatynę lub pimafucin

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mnie takze lekarz zlecil na poczatku badania na wirusa HIV
a ja nie miałam...
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora