2011-09-01, 08:57
|
|
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 12 932
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Cytat:
Napisane przez dominej
Cze¶¶ 
jak pisałam kilka dni temu - teraz odk±d jestem na zwolnieniu rzadko siedze przy kompie, więc nawet jak Was czytam, to rzadko się odzywam....
Byłam dzisiaj u gina na wizycie - i leki nadal mam brać, ale na szczę¶cie nie zwiększył dawki - szyjka się nie skraca bardziej, nie ma rozwarcia, więc skurcze - je¶li kilka dziennie to jako¶ przeżyjemy..
Kochane powiem Wam, że od 2-3 dni boli mnie skóra w jednym miejscu na brzuchu - a dokładniej wkoło blizny po operacji na wyrostek no i ta blizna... Wczoraj wieczorem TŻ zauważył, że pod bllizn± zrobiły mi się sine rozstępy - i teraz nie wiem co kupić do smarowania, żeby na pewno pomogło. Smaruję się jakim¶ balsamem, ale widocznie za słabym. Zamówiłam wczoraj ten olejek, któy polecała Glam, ale zastanwiam się czy nie kupić usteli... Dziewczyny poradĽcie co¶ - bo boli i brzydko wygl±da....
|
Dominej jesli chodzi o rozstepy to olejek fajny jest ale tez kupilam maslo do brzucha Palmers, uzylam dopiero kilka razy- jest baardzo geste jak pasta do butow, strasznie tluste, i to tak ze nawet po kapieli i myciu brzucha szorstka myjka ta warstewka jest wyczuwalna, skora jak nawoskowana
ta firma widzialam ma w ofercie tez serum na istniejace rozstepy i blizny
radze smarowac po kilka razy dziennie czymkolwiek tlustym i nie martw sie po porodzie sobie zrobisz jakas kuracje zluszczajaca i doprowadzisz brzuszek do normy
|