2011-09-01, 08:07
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
Napisane przez inutil
Dzień dobry!
Ja wczoraj zaliczyłam  , w nocy nie mogłam spać, bo mnie mdliło i rano to samo  czyżby wracały uroki I trymestru???
fajnie mi się zaczyna 6 miesiąc...
MMONIKA9 jak się czujesz po awariach jelitowych? Nie myśl, że tak się poprzednio zaczęło  mam nadzieję, że miętka pomogła
kropeczka1984 jejjj, o której ty wstajesz?????
|
współczuję, może dziś już nie będziesz mieć takich akcji. pewnie coś zaszkodziło ci i tak jednorazowo! Ja tak miałam w zeszłym tyg w nocy, obudziłam się o północy i czułam jak wszystko podchodzi mi do gardła i zbliżają się rzygi no i nie minęło 30 s a ja już w łazience
Cytat:
Napisane przez bybella
a słuchajcie, ktoś będzie z wami przy porodzie, tż lub np. przyjaciołka, mama itd? ja nie mogę się zdecydować 
|
Mama chyba byśmy się znielubiły to samo przyjaciółka, poza tym bym się wstydziła przed nimi i nawet taki pomysł mi nie przyszedł do głowy. Jeśli tż zechce to bardzo bym chciała żeby był, marzę o tym, ale zmuszać go nie będę - jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. Poza tym mam zaklepaną położną, która będzie mi cały czas towarzyszyć - wiem, ze to nie bliska osoba ale znająca się na rzeczy i na pewno bardziej mi pomoże niż mama czy przyjaciółka
|
|
|