|  2011-09-01, 09:07 | #4042 | 
	| Zadomowienie 

| 

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

współczuję, może dziś już nie będziesz mieć takich akcji. pewnie coś zaszkodziło ci i tak jednorazowo! Ja tak miałam w zeszłym tyg w nocy, obudziłam się o północy i czułam jak wszystko podchodzi mi do gardła i zbliżają się rzygiCytat: 

| 
					Napisane przez inutil  Dzień dobry! 
Ja wczoraj zaliczyłam   , w nocy nie mogłam spać, bo mnie mdliło i rano to samo    czyżby wracały uroki I trymestru???

fajnie mi się zaczyna 6 miesiąc...    MMONIKA9
  jak się czujesz po awariach jelitowych? Nie myśl, że tak się poprzednio zaczęło    mam nadzieję, że miętka pomogła   kropeczka1984  jejjj, o której ty wstajesz????? |   no i nie minęło 30 s a ja już w łazience   

MamaCytat: 

| 
					Napisane przez bybella  a słuchajcie, ktoś będzie z wami przy porodzie, tż lub np. przyjaciołka, mama itd? ja nie mogę się zdecydować  |   chyba byśmy się znielubiły  to samo przyjaciółka, poza tym bym się wstydziła przed nimi i nawet taki pomysł mi nie przyszedł do głowy. Jeśli tż zechce to bardzo bym chciała żeby był, marzę o tym, ale zmuszać go nie będę - jeszcze o tym nie rozmawialiśmy. Poza tym mam zaklepaną położną, która będzie mi cały czas towarzyszyć - wiem, ze to nie bliska osoba ale znająca się na rzeczy i na pewno bardziej mi pomoże niż mama czy przyjaciółka   | 
	|     |  |