2011-09-01, 09:31
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Cytat:
Napisane przez evitka21
czyli trza jej kupić tena lady jednak, w pewnym wieku...
agnieszka, ciągle zapominam napisać-ty jesteś taka za✂✂✂iaszcza laska, że normalnie musze cię znienawidzić. Nie chem ale muszem, jak nic 
|

Cytat:
Napisane przez ania p
Pop nie sikaj  ale no tak starość nie radość .
GMyrelka a TY gdzie się podziewałaś 
idę spać .
Ja jutro na pewno kupię jakieś landrynki i zagryzę je bułeczką 
.
|

Cytat:
Napisane przez evitka21
przeczytałam właśnie o "jaskrze analnej" i sie mało nie zadławiłam i tż razem ze mną-kazałam mu to wykorzystać przy najbliższej okazji
jak skomentował "różową fugę" to nie napisze  (jedząc wafelka czekoladowego...)
|

"jaskra analna"za✂✂✂ista
Ale mi dzień zrobiłyście dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Ferrou
Pop, a ja lubię białe landrynki 
|
a ja się całe życie zastanawiałam kto lubi białe 
Cytat:
Napisane przez minka26
trzymam kciuki za siostrę!!! pewnie jak pozna inne dzieci i się zaprzyjaźnią to będzie lepiej
fot. 3 - pierwsza rzecz jaka spodobała się Ameli, łaziła z tym wiadrem wszędzie, nawet w basenie się z tym kąpała
fot.4 - tak się wspinała na ławkę, w rezultacie cały brzuch obdrapany 
|
Oby było rano wsio dobrze z Amelcią,a jak nie do lekarza szybko dziewczyny.
Ale laski z was Jedna i druga świetna
Moja siostra rano cyrk odwaliła,bo nie chciała założyć spódniczki,tylko leginy na dupsko i nie chciała wyjść z domu póki jej mama nie przebrała Oj będą cyrki
Cytat:
Napisane przez sara 85
Pop chciałaś zdjęcia to wkleje z dzisiejszego dnia  tak się fajnie bawiła z Antosiem i Blanką. Cały czas sie całowali, przytulali 
|
Ale Zosia podobna do Ciebie i tż-taka wasz mieszanka
Cytat:
Napisane przez libra777
A dzisiaj dostałam 2 wiadra brzoskwiń , jutro dżemik robię
i jeszcze 2 kilo malin na razie stoja w lodówce i nie wiem co mam z nich zrobić troche mało żeby sie rozpędzać chyba pomroże w pojemniczki i tyle
A jeszcze jutro mam jechac po śliwki węgierki na powidła mmm uwielbiam robic przetwory
Darusiazdrówka życzę i obyś tam nie musiała długo leżeć
|
Libra wez Ty kobieto nie pisz takich rzeczy,bo mnie w kompleksy wpędzasz
Cytat:
Napisane przez agnieszka09
LIBRA brzoskwinie   moja milosc ciazowa...jem po kilka dziennie  tak samo marchewka
a ja Wam pokaze moj wklesly brzuszek...
|
Śliczny brzuszek.Ty powinnaś prowadzić program"sexy mama"
---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------
Cytat:
Napisane przez sidorcia
Biorąc prysznic z rana dzisiaj ustawiłam trochę za ciepłą wodę, co rozleniwiło mnie kompletnie i nie chciało mi się już wyjść z psem na dwór, ale wyszłyśmy razem z małą. Napiłam się szklanki oranżady na czczo i rozbolał mnie żołądek. 
|
|
|