Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 09:31   #2481
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
czyli trza jej kupić tena lady jednak, w pewnym wieku...

agnieszka, ciągle zapominam napisać-ty jesteś taka za✂✂✂iaszcza laska, że normalnie musze cię znienawidzić. Nie chem ale muszem, jak nic

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Pop nie sikaj ale no tak starość nie radość .

GMyrelka a TY gdzie się podziewałaś

idę spać .

Ja jutro na pewno kupię jakieś landrynki i zagryzę je bułeczką
.

Cytat:
Napisane przez evitka21 Pokaż wiadomość
przeczytałam właśnie o "jaskrze analnej" i sie mało nie zadławiłam i tż razem ze mną-kazałam mu to wykorzystać przy najbliższej okazji

jak skomentował "różową fugę" to nie napisze (jedząc wafelka czekoladowego...)

"jaskra analna"za✂✂✂ista

Ale mi dzień zrobiłyście dziewczyny
Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
Pop, a ja lubię białe landrynki
a ja się całe życie zastanawiałam kto lubi białe
Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość

trzymam kciuki za siostrę!!! pewnie jak pozna inne dzieci i się zaprzyjaźnią to będzie lepiej

fot. 3 - pierwsza rzecz jaka spodobała się Ameli, łaziła z tym wiadrem wszędzie, nawet w basenie się z tym kąpała

fot.4 - tak się wspinała na ławkę, w rezultacie cały brzuch obdrapany
Oby było rano wsio dobrze z Amelcią,a jak nie do lekarza szybko dziewczyny.
Ale laski z wasJedna i druga świetna

Moja siostra rano cyrk odwaliła,bo nie chciała założyć spódniczki,tylko leginy na dupsko i nie chciała wyjść z domu póki jej mama nie przebrałaOj będą cyrki
Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość
Pop chciałaś zdjęcia to wkleje z dzisiejszego dnia tak się fajnie bawiła z Antosiem i Blanką. Cały czas sie całowali, przytulali
Ale Zosia podobna do Ciebie i tż-taka wasz mieszanka
Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
A dzisiaj dostałam 2 wiadra brzoskwiń , jutro dżemik robię
i jeszcze 2 kilo malin na razie stoja w lodówce i nie wiem co mam z nich zrobić troche mało żeby sie rozpędzać chyba pomroże w pojemniczki i tyle
A jeszcze jutro mam jechac po śliwki węgierki na powidła mmm uwielbiam robic przetwory

Darusiazdrówka życzę i obyś tam nie musiała długo leżeć
Libra wez Ty kobieto nie pisz takich rzeczy,bo mnie w kompleksy wpędzasz
Cytat:
Napisane przez agnieszka09 Pokaż wiadomość

LIBRA brzoskwinie moja milosc ciazowa...jem po kilka dziennie tak samo marchewka

a ja Wam pokaze moj wklesly brzuszek...
Śliczny brzuszek.Ty powinnaś prowadzić program"sexy mama"

---------- Dopisano o 09:31 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ----------

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
Biorąc prysznic z rana dzisiaj ustawiłam trochę za ciepłą wodę, co rozleniwiło mnie kompletnie i nie chciało mi się już wyjść z psem na dwór, ale wyszłyśmy razem z małą. Napiłam się szklanki oranżady na czczo i rozbolał mnie żołądek.

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora