2011-09-01, 09:48
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Dzień dobry 
Aaniu więc miłej wycieczki Wam życzę Ja może też dzisiaj zabiorę Domka nad jeziorko pospacerować
Cytat:
Napisane przez beata_1988
 za wagę Dominika
ja mam 23 i też nie uważam że to za wcześnie. To co chciałam sie wyszumieć w życiu to już za mną a jak będziemy miały po 30 lat to już dzieci będą duże i my wtedy odpoczniemy. No chyba że drugię będzie po drodze
Nateczko - chciałam zapytać jak dalej planujesz ze swoimi studiami?
robisz przerwę?
bo ja będe nadal studiować od października - tzn mam takie plany - i to dziennie na dodatek - będzie hardcor  ale ja na 5 roku teraz to będę mieć max 3 dni w tyg zajęcia i tż i moja mama mają rpzeciwne zmiany w pracy to będa Julki pilnowac w tym czasie jak ja będę na uczelni  jak to wyjdzie w praktyce - zobaczymy..
|
Beatko ja też wracam od października, nie przerywam Tylko, że ja studiuję zaocznie, ale to wiąże się z prawie całościowo weekendowymi nieobecnościami w domu. Ja teraz będę na 3 roku, więc i pisanie pracy licencjackiej. Ale wierzę, że sobie poradzimy! 
U mnie tyle ciężej, że karmię piersią, ale już magazynuję pokarm, zostawać będzie z Dominikiem mąż albo moja mama. Uczelnie mam blisko (7 min autem) więc napewno będę zaglądała w większych przerwach
Mąż się śmieje, że będzie spacerował przez cały czas trwania moich zajęć pod szkołą z Małym, jak zgłodnieje to tylko sygnał i zejde
Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan
u mnie w domu cd.sajgonu
mały tzn Olivier miał w nocy 40 stopni goraczki teraz ma 39 i nie można mu zbić.Spałam chyba 1h.Do tego wodnista biegunka 
|
Ojjj, to dużo zdrówka dla Oliviera a dla ciebie dużo cierpliwości 
Domusia dzisiaj troszkę męczył brzuszek, ale teraz śpi słodko 
Kurcze Dominik też ma suche płatki uszu (Zanko Ty pisałaś, że to u Was było powodem nietolerancji) do tego to ulewanie i przelewanie w brzuszku. Może napiszcie mi co mam wyeliminować ze swojego jedzenia gdyby się okazało nietolerancją, spróbuję może akurat pomoże. Ser żółty, jogurty, mleko co jeszcze?
|
|
|