Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wsparcie w dalszych staraniach po in vitro
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 08:49   #37
magduff1
Raczkowanie

GG do magduff1
Dot.: Wsparcie w dalszych staraniach po in vitro

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ja zielona- juz druga dzis pije chyba z nudow bardziej niz z pragnienia

no a ty rozejrzyj sie za zwierzaczkiem, mysle ze przy takich stresach to kontakt z pieskiem pomoze ci sie troszke rozluznic i odwrocic uwage, a moze wtedy jakos sie uda i natura jednak zadziala- czego ci bardzo zycze

Niedługo odwiedze mojego w Polsce a jak wrócimy do domu to planujemy jaka małą psinę przygarnąc albo kupić labusia brązowego. Moje zwierzątko mieszka z moja babcią. Jak tylko wspomne że ccę go zabrac ze soba to babcia zaczyna aferę, ale normalnie to ciągle na niego narzeka
A to jest bardzo odprężające, gdy taka psinka przytuli łeb do twoich kolan. Porównuje trochę to uczucie do tego gdy malusie rączki oplatają sszyję. Taki zastępnik.

Zielona herbate tez uwielbiam. Koleżanka mi co jakiś czas przysyła prawdziwa z Chin. Jest nieporównywalnie lepsza i można ja zaparzać kilka razy.
Pij tylko lisciastą i zalewaj raz na krótko, żeby wypłukac fusy, a później juz naprawdę, żeby liscie się rozwinęły. Ale pewnie już to wiesz
magduff1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując