Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Coraz mniej seksu w cudownym związku :(
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 09:49   #83
truscafka
Zadomowienie

Dot.: Coraz mniej seksu w cudownym związku :(

dziewczyny to o czym piszecie to naprawdę juz chyba jakaś plaga.... Ja też od dłuższego czasu borykam się z tym problemem. Poza łóżkiem jest rewelacja. Tż jest bardzo opiekuńczy, bardzo o mnie dba, jest naprawdę bardzo kochany, ale w łóżku totalna klapa. I moja historia polega dokładnie na tym samym: na początku rewelka - aż drżeliśmy przy każdym spotkaniu i mysleliśmy tylko o tym żeby się zbliżyć, a później coraz słabiej i słabiej i gorzej.....
Ja też zawsze wszytsko inicjowałam no może 2 stosunki na 100 inicjował on. Kiedy będąc już 1,5 roku po ślubie zaczęliśmy rozmawiać o dziecku to Tż chyba rozmawiałby ze mną o tym do tej pory i nic by nie robił .
Teraz jestem w ciąży, czuje się świetnie i moglibyśmy choćby raz na tydzień się zbliżyć, ale nie wymagam tego od niego bo może się boi o maluszka itd ( głupia jestem) - i znów słowo "nie wymagam'. Moja frustracja sięga już granic ponieważ tż przestał mnie juz nawet dotykać, czuję się strasznie Wyobraźcie sobie, że kobieta która jest w ciąży traci troszkę na swojej dobrej samoocenie bo wiadomo - dodatkowe kilogramy, nie fajna cera itd i jeszcze partner unika jej w łózku. Totalna załamka

75, 0 kg < ~~~~ jest 11.04
72,0
70,0
68,0
66,0
64,0
62,0
60,0
truscafka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując