Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 10:05   #1090
Niezmienna
Wtajemniczenie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Hej Dziewczynki.Niedawn o się obudziłam...dziś sobie pospałam
I za jakieś pól godz. uderzam na miasto i solarium.
A później praca...do wieczora!I jutro powtórka z rozrywki...dopiero weekend będe miała luźniejszy, ale też nie bardzo bo siostra mnie poprosiła o pomoc w doborze biustonosza pod sukienkę
I PEwnie tez pojadę z nią na przymiarkę sukni ślubnej odrazu
Jeszcze jej nie wiedziałam...Nie mogę się doczekać

Miłego dnia Laseczki

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
Niezmienna, znam ten ból z szukaniem sukienki, jestem wybredna, do tego nie wszystko na mnie leży dobrze i na dodatek niczego w sklepach ciekawego nie ma xD Nic innego mi nie pozostaje, tylko życzyc Ci cierpliwości
CK Euphoria też mi się podoba, może rozważę zakup
Muszę zobaczyc jakie promocje zapachowe ma Super-Pharm, uwielbiam ich zniżki na perfumy

Macie jakieś fajne przepisy na jedzonko z cukinii? Bo ja już nie wiem co mam z nią robic, mam jej tyle w ogródku. W planach ciasto z cukinii, zupa krem i dżem z cukinii (tak mnie zaintrygował ten dżem i to ciasto, że muszę spróbowac, jak wyjdzie coś dobrego z tego, to podzielę się przepisami )
Black, dziś przed pracą wymyśliłam chyba jeszcze jedno miejsce w któym nie byłam<w całym mieście>i jadę zobaczyć ...może coś będzie.
Nie poddaję się jednak i szukam do samego końca, mam 2 tygodnie najwyżej kupię parę dni przed, bo wiadomo dodatki jeszcze ...w tym buciki, torebka, pończochy itd.
Ze mną też jest niestety problem, bo nie wszystko na mnie pasuje, noszę rozmiar 34 i większość sukienek po prostu ze mnie spada

A co do cukini, to jakby to powiedzieć "o wilku mowa" ja własnie wczoraj robiłam leczo z cukini. Tż truł a też miałam tego pełno z ogródka od sąsiadkii się jej pozbyłam Aż żałuję , że kabaczka tam nie wrzuciłam
Jeśli chcesz to napiszę Ci jak dokłądnie je robiłam, chociaż to żadna filozofia, jestem pewna, że byś zrobiła, ale wiadomo każdy ma swój przepis
Niezmienna jest offline Zgłoś do moderatora