Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 11:25   #2645
SdC
Zakorzenienie

Dot.: Krakowianki, Krakowianki - nieustraszone pogromczynie Wawelskiego... część 13.

Cytat:
Napisane przez blair witch Pokaż wiadomość
Raczej nie, biologię ma podstawową, bo on w klasie prawniczej
Jeszcze i tak się mu kazałam wstrzymać - niech pochodzi tydzień do szkoły i zobaczy jakie te podręczniki, bo nauczyciele lubią źle wpisywać. I jak będzie miał pełne rozeznanie to zamawiam wtedy, tylko kwestia znalezienia najtanszej ksiegarni - bo na allegro niestety u kazdego ze sprzedajacych brak niektorych ksiazek :/
A szukałaś w tanich książkach (używane podręczniki wtedy będą) . W Krakowie jest dużo takich miejsc. Chyba że chcesz dostawę zamówić do brata od razu .

Cytat:
Napisane przez MyLastHope Pokaż wiadomość
to kiedy jakieś 1000 smaków czy coś? Bo mi się kawa kończy. Mogę zorganizować

I czy byłyby chętne na zamówienie ze słonika? bo chyba będe zamawiać
Ja!! Ze słonika .

[QUOTE=ville;29130901]U mnie jest podobnie. Mama rozumie, że ja dorastam, niedługo być może już na stałe się wyprowadzę z domu, że jestem na studiach itp. A tata nie potrafi tego powiedzieć, ale też nie może się z tym pogodzić, w każdym razie tęskni. Jak jadę do Krakowa, to od razu kiedy przyjadę i dlaczego nie za tydzień.
[
/QUOTE]

U mnie na odwrót - mama nie może, tata może . Nie wiem co jest źle w tych nawiasach i nie cytuje .

Edytowane przez SdC
Czas edycji: 2011-09-01 o 11:27
SdC jest offline Zgłoś do moderatora