Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 10:51   #2174
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
heh u nas to było tak, że bylismy sobie koleżanką i kolegą i kiedyś tż do mnie przyjechał a ja sobie zaczęłam śpiewać a ten coś, żebym nie śpiewała no to ja foch i sie położyłam na łóżku a on sie położył obok i tak kilka godzin leżeliśmy i patrzylismy się na siebie a później poszłam go odprowadzić na przystanek i jak najdjechał autobus to mnie pocałował i od tamtej pory jesteśmy razem... A historia pierwszego "kocham Cię" Też staliśmy na przystanku no i ja mówię "a wiesz co...? Alboo nic takiego...." a on w tym momencie "Ja Ciebie też"
mój tż mi jakieś delikatne sygnały wysyłał że chciałby byc ze mną, siedziałam sobie na ławce z koleżanką w bluzie kolegi pszyszedł mi sms od tżta o treści co porabiam, no to mu piszę że siedzę na ławce i udaję skejta i zaraz mi odpisał żę w takim skejciku mógłby się zakochac
moja mina czytając smsa: bezcenna

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora