Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 12:14   #2628
marejta
Zadomowienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Cytat:
Napisane przez glamourous Pokaż wiadomość
ALE ZLOSLIWA JESTES ZE WODAMI ZALALAS SCIANE

mi sie kiedys przysnilo ze tzt mnie zdradzil. obudzilam sie tak wsciekla ze go stluklam a on biedny nawet nie wiedzial za co
No jestem złośliwa ale co zrobic
A co do wód to moja koleżanka mi opowiadała jak zaczynała się akcja ze była w łazience i wody zaczęły jej odchodzić, woła męża że zaczyna, a on wchodzi do łazienki patrzy na nią i mówi: "kochanie dlaczego sikasz na podłogę?" No i jak tu się nie śmiać z tych naszych tż

Cytat:
Napisane przez Myszeczka86 Pokaż wiadomość
Ania często sie tak właśnie zdarza że przed porodem nawet kilka dni rozstępy sie pojawiają , taka nasza uroda a co do TZ to mu pałą wrr i niech ponosi troszke brzuszek to zobaczy jak to fajnie.

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

joamic niestety ale raczej nie jeżdża w soboty.
Jeżdżą w soboty, ale to trzeba zaznaczyć przy wysyłce że ma być odbiór w sobotę i wtedy w większości firmy jest płatne ekstra 50%

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
A juz się chwalę
http://www.ebay.co.uk/itm/1807137258...84.m1439.l2649

Chciałam zapytać jak wy to robicie, że w waszym poście cytujecie wypowiedzi z różnych innych postów, bo nijak nie mogę do tego dojść. Jak mogę prosic o wytłumaczenie to tak jak krowie na granicy...prosto i po kolei
Zastanawiałam się nad tym wózkiem chyba nadal sie zastanawiam
A co do cytowania to już ci dziewczyny odpowiedziały, musisz po prostu zaznaczyć każdy kwadracik przy wypowiedzi którą chcesz zacytować

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora