2011-09-01, 12:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Cytat:
Napisane przez glamourous
 ALE ZLOSLIWA JESTES ZE WODAMI ZALALAS SCIANE
mi sie kiedys przysnilo ze tzt mnie zdradzil. obudzilam sie tak wsciekla ze go stluklam a on biedny nawet nie wiedzial za co 
|
No jestem złośliwa ale co zrobic 
A co do wód to moja koleżanka mi opowiadała jak zaczynała się akcja ze była w łazience i wody zaczęły jej odchodzić, woła męża że zaczyna, a on wchodzi do łazienki patrzy na nią i mówi: "kochanie dlaczego sikasz na podłogę?" No i jak tu się nie śmiać z tych naszych tż 
Cytat:
Napisane przez Myszeczka86
Ania często sie tak właśnie zdarza że przed porodem nawet kilka dni rozstępy sie pojawiają , taka nasza uroda  a co do TZ to mu pałą wrr i niech ponosi troszke brzuszek to zobaczy jak to fajnie.
---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------
joamic niestety ale raczej nie jeżdża w soboty.
|
Jeżdżą w soboty, ale to trzeba zaznaczyć przy wysyłce że ma być odbiór w sobotę i wtedy w większości firmy jest płatne ekstra 50% 
Cytat:
Napisane przez agulan82
A juz się chwalę
http://www.ebay.co.uk/itm/1807137258...84.m1439.l2649
Chciałam zapytać jak wy to robicie, że w waszym poście cytujecie wypowiedzi z różnych innych postów, bo nijak nie mogę do tego dojść. Jak mogę prosic o wytłumaczenie to tak jak krowie na granicy...prosto i po kolei 
|
Zastanawiałam się nad tym wózkiem chyba nadal sie zastanawiam 
A co do cytowania to już ci dziewczyny odpowiedziały, musisz po prostu zaznaczyć każdy kwadracik przy wypowiedzi którą chcesz zacytować
|
|
|