Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 12:34   #2503
sara 85
Zakorzenienie

Dot.: Ogień w gaciach mają, ale swoje Mamusie bardzo kochają! URWISY III-IV 2010

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
Wyglądasz cudownie Normalnie Tobie to tylko dzieci rodzić

A ja pokażę Wam parę zdjęć Oliwki - zdjęcia te są z czerwca tego roku ze szpitala. Ale robię porządek na telefonie i je znalazłam
Jak jest nago to widać jaka chudzinka była - i dalej jest
Pop - Oliwka super, prześliczna, wygląda na małego urwisa

Cytat:
Napisane przez sidorcia Pokaż wiadomość
megi mam 3litrową kulę. jest mała, ale nie będę w nią wkładać całego stada tylkko jedną rybkę
chciałabym jeszcze tak jak mówisz roślinkę żywą, bo kula jest bez światła i filtra. i marzy mi się do tego welonka (bo pewnie taką rybkę kupimy) taki ślimaczek: http://allegro.pl/slimak-ampularia-z...751293200.html chcociaż nie wiem czy się nadaje
i jakiś żwirek/piasek kwarcowy
mała uwielbia patrzeć na rybki (teściowa ma u siebie duuże akwarium) więc i my stwierdziliśmy że rybkę jej kupimy pieska ma, więc jeszcze rybka i czy ona może stać na półce gdzie pada światło dzienne czy koniecznie musi mieć jakąś lampeczkę w nocy?

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

anakazar, u mnie w domu minimalna ilość jajek jaką kupujemy to 30 :p i wystarcza to na max 2tyg.
drcron uważaj z tymi michałkami, ja kiedyś otworzyłam papierk a tam spłaszczona, przyklejona do czekolady wyschnięta larwa!!! od tej pory nie jem tych cukierków. czyli jakieś 2 lata :P przepraszam, że Ci obrzydziłam ale musiałam Cię ostrzec
welonki nie bardzo chcą żyć w kulach. Nie kupuj tego ślimaka, ja miałam dwa i mój bojownik je zjadł;/

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora