2011-09-01, 14:45
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Poczatki - "allepaznokcie" - OSZUKANA - POMOCY
. Niemniej jednak, nie widzę nic zdrożnego w, jak to ujęłaś "pójściu na łatwiznę" i korzystaniu wyłącznie z produktów lepszej jakości. Bo jak mam się zastanawiać czy np. gloss mi się nie zmatowi po tygodniu, to dziękuję, postoję. Żaden to dla mnie szczyt ambicji zawodowych
Ja również nie widzę w tym nic zdrożnego...sama pracuje na kilku markach..i nie uważam ,że droższa czy znana marka to znaczy lepsza. Nic bardziej błędnego. Ja pracując n na alle...np. nie muszę się zastanawiać czy gloss zmatowi mi się po tygodniu czy żółknie po miesiącu .Bo po prostu nie ma takiego zdarzenia z tymi żelami...czy w ogóle innych historii. Nic kompletnie nie dzieje się z tymi żelami do 8 tygodni paznokcie są błyszczące i w świetnej "kondycji"..prócz odrostu.Więc jeśli ktoś pisze na forum,że materiał trudny w aplikacji czy kiepski bo tani..to po prostu wynika to z nie umiejętności pracowania na tym produkcie ponieważ w moim osobistym odczuciu żele alle..układają się same pod pędzlem.Pracuje na nich nie od dziś
Pomija fakt,że jest wiele marek które pod wpływem własnej naklejki i logo firmy podnoszą ceny za produkt który jest kupowany z tego samego źródła co te tańsze...w większości w pudełeczkach produkt jest ten sam. Tylko cena inna i naklejka w zależności od tego czy dana marka jest znana i ceniona czy nie ,pomijając znane marki zagraniczne..oczywiście ,wiele można o tym napisać.
Czas edycji: 2011-09-01 o 15:14
|
|
|