Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-01, 14:45   #3295
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30

Cytat:
Napisane przez roxana222 Pokaż wiadomość
Może tylko tak sobie przechodził albo coś, bo nie wyglądał na 16 lat Jutro będę szukać

Ja na tym punkcie mam bzika. Zawsze w piątek po szkole sobie rozpisywałam wszystkie sprawdziany/kartkówki/odpowiedzi jakie miałam mieć w tygodniu i dopasowywałam ilość czasu jaka była mi potrzebna Oczywiście rzadko mi wychodziło takie systematyczne uczenie i to planowanie nie zawsze było potrzebne, ale w tym roku wezmę się za siebie

Matematyka - podstawa
Polski - zastanawiam się nad rozszerzeniem
Angielski - tutaj również zastanawiam się nad rozszerzeniem
WOS - rozszerzenie

U mnie w mieście jest taki ośrodek, który pomaga uczniom wybrać dalsze szkoły/studia w zależności co ich interesuje. Będę musiała się w tygodniu przejść i podpytać co muszę zdawać, żeby iść na dany kierunek i jaką szkołę wybrać, bo sama nie za bardzo się jeszcze orientowałam

ja to chyba słyszałam rok temu

Cześc moni

To ja też życzę wszystkim rozpoczynającym rok szkolny żeby był lepszy niż poprzedni

Aha wiecie co jak siedziałam w pracy dzisiaj to widziałam jak chłopiec który rozpoczął dzisiaj rok szkolny (był w garniturze) szedł z 4 piwami chyba to były one na rozluźnienie.... za jakieś 40 min wracał ale już się nie przyglądałam czy poszedł po kolejne piwo do sklepu

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując