|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Cytat:
Napisane przez roxana222
Może tylko tak sobie przechodził albo coś, bo nie wyglądał na 16 lat  Jutro będę szukać 
Ja na tym punkcie mam bzika. Zawsze w piątek po szkole sobie rozpisywałam wszystkie sprawdziany/kartkówki/odpowiedzi jakie miałam mieć w tygodniu i dopasowywałam ilość czasu jaka była mi potrzebna  Oczywiście rzadko mi wychodziło takie systematyczne uczenie i to planowanie nie zawsze było potrzebne, ale w tym roku wezmę się za siebie
Matematyka - podstawa
Polski - zastanawiam się nad rozszerzeniem
Angielski - tutaj również zastanawiam się nad rozszerzeniem
WOS - rozszerzenie
U mnie w mieście jest taki ośrodek, który pomaga uczniom wybrać dalsze szkoły/studia w zależności co ich interesuje. Będę musiała się w tygodniu przejść i podpytać co muszę zdawać, żeby iść na dany kierunek i jaką szkołę wybrać, bo sama nie za bardzo się jeszcze orientowałam 

|
ja to chyba słyszałam rok temu  
Cześc moni
To ja też życzę wszystkim rozpoczynającym rok szkolny żeby był lepszy niż poprzedni 
Aha wiecie co jak siedziałam w pracy dzisiaj to widziałam jak chłopiec który rozpoczął dzisiaj rok szkolny (był w garniturze) szedł z 4 piwami chyba to były one na rozluźnienie.... za jakieś 40 min wracał ale już się nie przyglądałam czy poszedł po kolejne piwo do sklepu