Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - TakiMix:CzyliCiszuki&Doda tki&Kosmetyki&Buty(Roz.40 -42)-WszytskoRazem:D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-18, 09:46   #1
layla_lbn
Zakorzenienie

Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
GG do layla_lbn Send a message via Skype™ to layla_lbn

TakiMix:CzyliCiszuki&Doda tki&Kosmetyki&Buty

WATEK (chwilowo) NIEAKTUALNY!

DOKŁADKA! (na czerwono)

(uwaga! rzeczy jdnocześnie wystawiane są na allegro, czasem trzeba poczekać do końca aukcji, ew. jeżeli obydwu stronom bardzo będzie zależało mogę przerwać aukcję i się wymienić)

Witam!
Postanowiłam założyć nowy wątek, gdyż wygrzebałam z szafy trochę ciuchów na wymianę
Wrzucam do tego wątku wszytsko, co mam na wymianę, gdyż interesują mnie głównie ciuchy, torebki, biżuteria.

Gdyby ktoś był zainteresowany to oczywiście mogę dorobić fotki (bo te są takie orientacyjne, żeby wiedzieć mniej-więcej jak co wygląda) i będę starała się w miarę szybko podawać wymiary

Na pewno będą dokładki, więc zostawiam ten 1 post bez zdjęć i rzeczy na wymianę, żeby później mieć gdzie wklajać

Tak więc rzeczy moje zaczynają się od 2 posta

Czego szukam?
Roz 38/40-co mi w oko wpadnie.
Zielonej bluzy z kapturem najlepiej, nie zapinanej na zamek!,
Czerwonej, skórpodobnej torebki, średniej wielkości
Białego cienkiutkiego sweterka roz M, małe L

Niebieskiej bluzy z kapturem, nie zapinanej na zamek
Niebieskich t-shirtów
Białych koszulek polo
butów roz. 39/40
Biżuterii
Bransoletek
Kolczyków, chętnie hand made

Edit: Czasem nie mogę wysłać posta, bo wyświetla mi się, że tytuł jest za długi, jeżli Wam też będzie coś wyskakiwać/lub nie będziecie mogły z jakiegoś powodu odp. to po porstu skróćcie tytuł

DZIEWCZYNY, CZASEM MAM PROBLEM Z DOSTĘPEM DO NETA (SIEĆ LOKALNA :/), TAKŻE CZASEM NIE MAM JAK ODP. LUB JAK SPISAĆ ADRESU, ALE DZIEJE SIĘ TAK BARDZO RZADKO, A JEŻELI JUŻ SIĘ TAK STANIE TO WYSYŁAM PACZUSZKI PRIORYTETEM.

Dokładka na czerwono
Na zielono rzeczy, których już nie ma
Na pomarańczowo rezerwacja, czyli rzeczy, które jeszcze są, ale zastanawiam się nad nimi

Pozdrawiam serdecznie!

Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje

Edytowane przez layla_lbn
Czas edycji: 2007-08-07 o 15:22
layla_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując