Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
hej mamusie 
ja miałam dziś pobudkę o 5 rano i jestem zombie . Jutro mam praktyki To prawda że będąc w ciąży nie można grzebać w ziemi (jestem na architekturze krajobrazu), bo chciałam normalnie chodzić na praktyki tylko unikać ciężkich prac a znajoma wyskoczyła z takim tekstem...
No i dobra wiadomość W weekend przeprowadzam się do Tz-ta Wczoraj chyba poczułam malucha, w sumie to jestem pewna ze to dzidziol bo raczej narządy by mnie nie pukały. położyłam się spać i nagle takie uczucie jakby mi coś podskoczyło poniżej pępka, więc przyłożyłam rękę a tam nic ale pomyślałam że sobie tak poleżę i za chwile takie uczucie jakby coś mi się pod skórą o dłoń ocierało. Miałam tak trzy razy i potem był spokój 
Ja jestem w połowie 16 tygodnia i jak na razie biust urósł mi o jeden rozmiar. Jest C No i w mojej książce piszą że dopiero od 16 tyg biust zaczyna porządnie rosnąć bo wcześniej robił sie tylko pełniejszy, wiec nie wiem jak to będzie.
gratuluje wszystkich rozpoczętych tygodni 
Co do porodu to przy mnie będzie tz. Od początku gadał że będzie przy mnie w takiej chwili i nie wyjdzie nawet jeśli będę miała bóle i w wyniku chwilowego zaćmienia mózgu będę go wyganiać z sali
Edytowane przez czubasek20
Czas edycji: 2011-09-01 o 17:24
|