Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-01, 19:15   #2408
madzia2306
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Dziękuję Ale... <mówi głosem rozwydrzonego bachora> nie-eee... - wyglądam jak BALETNICZKA! Hehehe

Dziękuję Ja i biuścik staramy się wyglądać na zadowolonych z sukienki

No ba - podołam Będę dumna, jeśli za moją sprawą kilka z Was zaopatrzy się w tę samą halkę Będziemy mieć potem fajne porównanie jak formowała każdą z naszych sukien

Dziękuję

Już mówiłam... <znów głos rozwydrzonego bachora> wyglądam jak BALETNIIIICZKAAA Hahahaha No właśnie, już się odwoływałam do Twojej wypowiedzi - moja suknia ze skromnością nie ma zbyt wiele wspólnego, jest i obszerna, i zdobiona i wydekoltowana Ale suuuper się w niej czuję

Hehe ale pustak ze mnie - odpisałam głównie na Wasze komplementy, przepraszam - tak strasznie podniecam się moją suknią a nie mogę teraz dłużej posiedzieć, wybaczcie

I proszę o wizażowe kciuki!!! Jutro idę na dzień próbny do pracy Nie będę zapeszać, ale po krótce powiem: praca na recepcji w gabinecie kosmetycznym - obsługa maszyn modelujących sylwetkę, solarium, utrzymanie porządku i wiadomo, że kontakt z klientami, umawianie na zabiegi. Niestety praca zmianowa i do drugi weekend pracujący (niedziela - 12h), ale... umowa o pracę i właśnie po tym stwierdziłam, że gra warta świeczki Życzcie mi powodzenia, aby więli mnie na miesiąc próbny (taki oficjalny próbny :p) a potem przyjęli mnie do pracy
to ja też proszę o kciukaski bo prawdopodobnie będę pracowac u wujka bo mama dzisiaj rozmawiała z ciotką jakby mnie przyjęli to będę z moją mamą pracowac

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora