Zakorzenienie
Przekupka: 16 pkt / 100% pozyt.
|
*WRZESIEŃ* martii90 się wymienia - ubrania XS-M/34-38, buty 37, biżuteria, dodatki
WITAM WAS WE WRZEŚNIU KILKA INFORMACJI ODE MNIE:
- rzeczy przeze mnie proponowane będą w większości prawie nie noszone i w bardzo dobrym stanie lub nowe
- jeżeli o coś pytasz, zawsze odpiszę w Twoim wątku, jeżeli nie odpisuję - to znaczy, że się jeszcze zastanawiam. tak samo Ty, proszę, odpisuj u mnie, nawet jeśli nic Ci nie wpadło w oko
- preferuję linki
- rzeczy, których już nie mam będę oznaczać na szaro
- osobom, które maja więcej przekupek wysyłam pierwsza - listem poleconym
- rzeczy mogą czasem znikać, ponieważ wymieniam/sprzedaję również na innych portalach
- jeżeli pytam o coś fajnego, a Wam wpadnie u mnie w oko kilka drobniejszych rzeczy, piszcie - jestem w stanie zgodzić się na takie wymianki
- rzeczy mam w dwóch mieszkaniach w różnych miastach, dlatego nie zawsze jestem w stanie podać wymiary, dodatkowe informacje, czy od razu wysłać paczkę, proszę o wyrozumiałość 
*** RZECZY ZNAJDUJĄ SIĘ NA 1, 2 I 3 STRONIE ***
*** NA 4 STRONIE SUKIENKA ASOS! ***
to, czego już nie ma oznaczam NA SZARO
W TYM MIESIĄCU NAJCHĘTNIEJ WYMIENIĘ SIĘ ZA:
- kosmetyki (perfumy Naomi Campbell - Naomagic, podkład Astor 16h Mineral Match kolor 001, lakiery do paznokci, cielista pomadka + dobry błyszczyk nude/przezrozysty, maska do włosow Alfaparf - Midollo di Bamboo, dobry eye liner)
- jesienna kurtkę/płaszczyk
- nową bieliznę H&M: góra 70/75 A, dół 36/38 (żółtą, pomarańczową, czerwoną, różową, zieloną)
- jesienne kozaczki/botki
- ciekawe czapki, szaliki, rękawiczki
- ciekawą biżuterię
- cieniutką i ładnie dopasowaną lub dzianinową marynarkę
- jazzówki rozmiar 37 lub 38 (wkładka 24-24,5 cm)
- zakolanówki!
- wszystko, co mi wpadnie w oko
NA POCZĄTEK PROPONUJĘ RZECZY Z POPRZEDNIEGO WĄTKU, PRZEWIDUJĘ DOKŁADKĘ NA NAJBLIŻSZE DNI.
Czas edycji: 2011-09-26 o 16:54
|