Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tarnobrzeg i okolice łaczmy się :D ( woj. podkarpackie)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-02, 10:18   #90
201609081836
Konto usunięte

Dot.: Tarnobrzeg i okolice łaczmy się :D ( woj. podkarpackie)

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Już się przyzwyczaiłam że tu filmy wchodzą baardzo późno ale cóż. Od takich małych kin nie ma co wymagać, bardziej się cieszyć że w ogóle cokolwiek jest
No to ja jeżdżę o 14. Nie wychodź na ulicę bez potrzeby - po co się narażać :P Jeździmy po Tarnobrzegu, jeśli tam będzie egzamin to trzeba objeździć wszystko i się nauczyć . Na kursie nie uczą jeździć, tylko zdawać egzamin
hah no tak ja teraz mam dopiero w poniedzialek i zawsze rano o 9 lub 10przechodzilam pbok kina i juz nie ma Harrgo a kurcze poszlabym sobie

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez _Matilde_ Pokaż wiadomość
Dla mnie jednak Wisła Czasami śmierdzi, i komary ale uspokaja mnie. Do McDonaldsów staram się nie chodzić, kiedyś po kolacji w Mc Donald's wyjeżdżałam w góry i całą podróż mnie masakrycznie bolał brzuch
komary to i owszem ale czy smierdzito jakos nie czuje heh fajnie teraz zrobili to miasteczko, ale mamy tez zalew , park

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez NoLQa Pokaż wiadomość
Oj tak, fajnie ze watek odzyl :P

Jaka jest glowna aktracja Tbg? McDonald's
hah ta niesamowita atrakcja kurde ale jeszcze nie bylam
201609081836 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując