2011-09-02, 10:18
|
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Tarnobrzeg i okolice łaczmy się :D ( woj. podkarpackie)
Cytat:
Napisane przez _Matilde_
Już się przyzwyczaiłam że tu filmy wchodzą baardzo późno  ale cóż. Od takich małych kin nie ma co wymagać, bardziej się cieszyć że w ogóle cokolwiek jest 
No to ja jeżdżę o 14. Nie wychodź na ulicę bez potrzeby - po co się narażać :P Jeździmy po Tarnobrzegu, jeśli tam będzie egzamin to trzeba objeździć wszystko i się nauczyć . Na kursie nie uczą jeździć, tylko zdawać egzamin 
|
hah no tak ja teraz mam dopiero w poniedzialek i zawsze rano o 9 lub 10 przechodzilam pbok kina i juz nie ma Harrgo a kurcze poszlabym sobie
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------
Cytat:
Napisane przez _Matilde_
Dla mnie jednak Wisła  Czasami śmierdzi, i komary  ale uspokaja mnie. Do McDonaldsów staram się nie chodzić, kiedyś po kolacji w Mc Donald's wyjeżdżałam w góry i całą podróż mnie masakrycznie bolał brzuch
|
komary to i owszem ale czy smierdzi to jakos nie czuje heh fajnie teraz zrobili to miasteczko, ale mamy tez zalew , park
---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------
Cytat:
Napisane przez NoLQa
Oj tak, fajnie ze watek odzyl :P
Jaka jest glowna aktracja Tbg? McDonald's 
|
hah ta niesamowita atrakcja kurde ale jeszcze nie bylam
|
|
|