Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jest ich trzech. Boże czy to nie zawiele na jedną kobietę?!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-02, 23:47   #25
ineczkaxD
Raczkowanie

GG do ineczkaxD
Dot.: Jest ich trzech. Boże czy to nie zawiele na jedną kobietę?!

Wiesz, ja nie bardzo rozumiem skąd to rozdarcie między tymi facetami. Dla mnie wybór byłby oczywisty.
D. to już zamknięta sprawa, z jakiegoś powodu zerwaliście, nie wchodzi się dwa razy do tej samej rzeki. Ja również czasem sobie wspominam byłych i to bardzo miło, bo byli w porządku facetami, ale nie myślę o nich jako o potencjalnych partnerach na teraz...
A co do H., (sądząc jak i ile o nim piszesz to jego darzysz największym uczciem) nad czym się tu zastawiać? Jesteś strasznie naiwna jeśli wierzysz, że jesteś tą jedyną przy której się zmieni zupełnie. Najwyraźniej odpowiada mu taki styl życia i nie zmieni tego łatwo. Jeśli nie odpowiada Ci taki układ to się z nim nie wiąż. Nie oczekuj, że z Tobą będzie inaczej.
K. wydaje się być porządnym facetem, ale go nie kochasz, skoro Ci się tak tylko wydaje. Dobrze Ci tu wszyscy radzą - powiedz mu o swoich uczuciach i rozterkach, jeśli chcesz być wobec niego uczciwa. Niech znajdzie sobie kobietę, która go doceni.
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość."
- Audrey Hepburn

Edytowane przez ineczkaxD
Czas edycji: 2011-09-03 o 01:01
ineczkaxD jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując