2011-09-03, 09:25
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: etorebki szybko nie kupię, bo etorebka ma klientki w... nosie! cz..30
Cytat:
Napisane przez FrostyAngel
Witajcie, czy ktoras moze zamawiala Nelly i moze cos o niej powiedziec? Moze cos slyszalyscie, zastanawiam sie nad nia ale boje sie, ze bedzie dziwnie wygladala przez ta kieszen z przodu 
|
hej bardzo mi przykro al chyba jej nikt u nas jeszcze jej nie zamawiał chyba że ja o tym nie wiem Nie ma jej w real katalogu Ale możesz być pierwszą osóbką która zaryzykuje i ją zamówi i sama ocenisz jaka ona jest A co do tej kieszonki to nie koniecznie ona bedzie tak odstawać jeśli nic w niej nie będzie ale to moje skromne zdanie 
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------
Cytat:
Napisane przez CharLizZie
Zawsze można przenocować u kogoś  mam koleżanki, które też mieszkają poza Krakowem, zawsze gdzieś znajdą lokum, chociażby u mnie  wystarczy trochę pokombinować  Albo można jakoś złożyć na taksówkę  Ale w tym roku to ja cię do nauki zachęcam, a nie do balowania! 
Pociesz się, że przynajmniej nie wracasz posiniaczona, ledwo przytomna, z twarzą wysmarowaną czerwoną szminką i brokatem we włosach jak ja dziś  Obraz nędzy i rozpaczy 
|
a jaki zabawny ten obraz a ktos ciebie widział w domku jak wróciłaś?
---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ----------
Cytat:
Napisane przez roxana222
|
oo widzisz obraz się zamazał przez okres wakacji