Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak się zakochać w Polaku - pytam się doświadczonych
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-04, 14:32   #4927
nikka85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez samiec_alfa Pokaż wiadomość
mój post był wywołany tylko tym postem, gdzie ta kobieta mówi coś o facetach z Polski, porównując do jakichś wieśniaków, co nie jest prawdą. No chyba że wracając do poprzedniego posta, szuka go pod remizą.

Z tą kuchnią może przesadziłem, jednak zrozum, to tak jakby ktoś o Polkach powiedział, że są:
leniwe,
nic nie robią,
są egoistkami,
wymagają od faceta wszystkiego ale schudnąć to już same nie mogą,
nie pracują, ale są za równouprawnieniem, szczególnie w pracach ciężkich, takich jak kopalnie czy mechanicy samochodowi,
mam mówić więcej? no właśnie ;]
Piszesz tu o kobietach, które w tym wątku nie spotkasz. Tak samo jak my mamy prawo by w tym małym gronie wyzalac sie na temat braków u mężczyzn, tak samo Wy "samce" możecie w swoim gronie rozmawiać na temat pustoty kobiet. Piękno tego działania jest własnie w tym, by moc nawzajem wyciągać wnioski i zmieniać sie na lepsze
My tu jesteśmy bo zagraża nam pozarcie przez koty.... A Ty zadbany, powyżej, 190cm... Co tu robisz? Skoro deklarujesz iż, do tak owego ideału nalezysz?

Klub nadrobienia jutro jak wrócę do domu

P.s pięknego mam tu pana recepcjoniste, chyba młodawy trochę ale normalnie piękny!! Od dwóch dni chodzę do niego z byle gownem co by zagadac, ale w efekcie chyba ma mnie już dość