2011-09-04, 17:59
|
#672
|
Zakorzenienie
Zarejestrowany: 2010-12
Wiadomości: 3 533
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
Kilogram sera twarogowego
6 żółtek
łyżeczka proszku do pieczenia
słodzik w płynie na oko
białka do ubicia.
Wszystkie składniki zmiksować, białka ubić oddzielnie i na koniec dodać do zmiksowanej masy i wymieszać. Wstawić do piekarnika na około godzinę na 180 stopni. Nie chcę się chwalić, ale wyszedł przepyszny. 
|
Hmm, takiego sera jak zielona łąka z biedronki, czy takiego wiejskiego 'granulek' z wodą, czy takiego sernikowego zmielonego jak z Lidla w wiaderku? 
Jutro będę robić i też będę się pysznością zajadać 
Mam problem z odróżnianiem rodzajów serów niestety...
__________________
|
|
|