2011-09-04, 22:39
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
Napisane przez Emilia 25
Ogólnie za mało mięsa! Trzeba jeść dużo mięsa, a mniej nabiału. Otręby codziennie koniecznie, dwie łyżki owsianych. Wszelkie napoje bez cukru są dozwolone, Ile chcesz zrzucić i ile masz wzrostu?
---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ----------
:d:d:d
|
Wzrostu mam 172 cm, a ważę 74 - chcę ważyć 62 kg.
To dobrze, że jednak zapytałam o te konkretne produkty. A może mogłabyś mi jakieś polecić?
W takim razie zmodernizuję jeszcze moje menu, postaram się jeść więcej mięsa. A czy mięso trzeba jeść przy każdym posiłku?
Jeśli zjem dużo piersi na obiad i po kilka plastrów szynki na śniadanie i kolacje, to będzie to wystarczająca porcja dziennie?
Dziękuję Ci Bardzo Emilko z odpowiedź i pomoc! 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ----------
Cytat:
Napisane przez nikamo36
Witam,też byłam i będę trybem 5/5,jak dla mnie najlepszy,jak dla mnie to troche za mało jedzenia-białka w twoim menu,mieta jest ok.i cola light też,trzeba jeść dużo dozwolonych produktów,zwłaszcza białka w I fazie,a wszystko co najważniejsze na 1 stronie wątku  powodzenia:roz a:
A tak wogle gdzie otręby bo jakoś nie zauważyłam 
|
Otręby są przewidziane w placu z otrąb owsianych 
Cieszę się, ze wybrany przeze mnie tryb cieszy się popularnością 
A co z herbatką owocową, np. malinową albo taką z Biedronki herbata o smaku grzanego wina z imbirem? Idealna na zbliżającą się jesienno-zimową słotę! 
Również życzę powodzenia i dziękuję za odp. 
---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------
Cytat:
Napisane przez d666666
Zgadzam sie z Przedmowczynia  ))
|
Tobie również dziękuję bardzo za zainteresowanie
|
|
|