|
Dot.: Powrót do formy po ciąży!
Moim zdaniem wszystko zalezy od tego ile w ciazy przytyłas
Ja - zaledwie 8kg. Wlasciwie wygladalam tak samo z duza pilka przyczepiona z przodu, a nawet niektorzy mowili,ze schudlam na twarzy i na rekach. Jadlam bardzo duzo i staralam sie przytyc, ale w 1 trymestrze duzo wymiotowalam, a pozniej mialam ogromny wstret do slodkosci i mocnych przypraw, a na samych warzywach i miesie trudno przytyc.
5 tygodni po porodzie przymierzylam 1raz jeansy i weszlam w nie bez problemu. Nie robilam nic po ciazy zeby schudnac, bo tydzien po porodzie wazylam tyle co przed ciaza.. Oczywiscie brzuszek jeszcze mialam i odznaczal sie pod bluzka, ale ubieralam majty wyszczuplajace po 1.miesiacu po porodzie na wyjscia z domu. Non stop w nich nie chodzilam, bo jednak mocno cisnely. Karmilam piersia przez 2 miesiace. Nie pamietam kiedy dokladnie nie mialam juz brzuszka, ale wydaje mi sie,ze 2miesiace po porodzie jesli w ogole byl, to niewielki.
Rozstepow nie mialam, ale zostal mi krem Mustela, ktorego uzywalam w ciazy i po porodzie po prostu wykorzystalam pol tubki do konca.
|