Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jaką dietę stosowałyście i jakie były jej efekty ?? :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-05, 18:09   #1
RoXi2611
Raczkowanie

GG do RoXi2611

Jaką dietę stosowałyście i jakie były jej efekty ?? :)

Hej założyłam ten wątek z myślą o podzieleniu się opiniami o dietach jakie stosowałyście Napiszcie , nawet jeśli było to dawno - jaką dietę stosowałyście i jakie były jej efekty, plusy i minusy

Zacznę od siebie - najskuteczniej na mnie działała dieta NŻ przy całkowitym wyeliminowaniu jakichkolwiek słodyczy i smażonego na 2 lata a przy tym ekstra głodowaniu, w przeciągu mies schudłam 7- 10 kg. Potem już nie wiem bo nie miałam wagi i nie ważyłam się na bieżąco jedno wiem - jak zrezygnowałam z tego to przytyłam spowrotem i teraz znowu się za to zabieram bo mam taki masakryczny organizm, że tylko głodówka działa
Dodam że ćwiczyłam kiedy tylko mogłam :-P

Plusów chyba nie musze pisać a minusy? Człowiek jest dużo słabszy zapewne, obecnie borykam się z anemią i jak przez kilka dni nie wezmę witamin w tabletkach to tak automatycznie słabnę, że mogę spać cały dzień i noc i wciąż bym mogła spać... to mi zostało po tych dietach. Ja ogólnie dawniej słaba nie byłam , bo człowiek był taki zawzięty i zmotywowany że nawet tego nie czuł

Czekam na was
RoXi2611 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując