2011-09-05, 21:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Holandia
Cytat:
Napisane przez Heroldin
kasica123 - może masz niezbyt kumatego doradcę podatkowego w Holandii. Ja przez parę lat nie dostawałam żadnych zwrotów. Zmieniłam doradcę i mam zwroty. Acha, od tych zwrotów też muszę płacić podatek w Polsce. Wiedzą, bo każą sobie przedstawiać wyciągi bankowe.
|
Kurczę sama nie wiem...ale wszyscy moi znajomi dostali,że muszą zwracać Nie należy się widocznie-tylko nie rozumiem po co przyznają a potem w jednym roku za 3 lata mi przyszło Nic tylko się powiesić 
Cytat:
Napisane przez marylka80
A co tu taka cisza???
Gdzie sie wszyscy zapodziali?
A rozumiem, slonko bylo ladne w sobote i pewno wszystkie na plazy plackiem lezalyscie  No ja niestety slonka prawie w ogole nie widzialam, bo moj TZ mial w sobote urodzinki i caly dzien przesiedzialam w kuchni  dwa torty, dwie salatki, 5 rodzaji mieska na grilla...troche tego bylo do przygotowania...bo typowo holenderskie urodziny zupelnie nie przemawiaja do mnie...ehhh....no ale impreza sie udala, wiec najwazniejsze.... 
A wam jak weekendzik minal?
Pozdrawiam poniedzialkowo 
|
My byliśmy w parku,zrobiliśmy grilla,córa się wyszałała-było super,szkoda,że pogoda się tak popsuła 
Coś czuję że przez ten wiatr to w nocy spać nie będę mogła 
Maryla do mnie holenderskie imprezki też nie przemawiają porażka totalna My zawsze jak zapraszamy gości to jest pełen stół jedzenia
|