Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Holandia
Wątek: Holandia
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-05, 21:50   #2113
kasica123
Zakorzenienie

Dot.: Holandia

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość

kasica123 - może masz niezbyt kumatego doradcę podatkowego w Holandii. Ja przez parę lat nie dostawałam żadnych zwrotów. Zmieniłam doradcę i mam zwroty. Acha, od tych zwrotów też muszę płacić podatek w Polsce. Wiedzą, bo każą sobie przedstawiać wyciągi bankowe.
Kurczę sama nie wiem...ale wszyscy moi znajomi dostali,że muszą zwracać Nie należy się widocznie-tylko nie rozumiem po co przyznają a potem w jednym roku za 3 lata mi przyszło Nic tylko się powiesić

Cytat:
Napisane przez marylka80 Pokaż wiadomość
A co tu taka cisza???
Gdzie sie wszyscy zapodziali?

A rozumiem, slonko bylo ladne w sobote i pewno wszystkie na plazy plackiem lezalyscie No ja niestety slonka prawie w ogole nie widzialam, bo moj TZ mial w sobote urodzinki i caly dzien przesiedzialam w kuchni dwa torty, dwie salatki, 5 rodzaji mieska na grilla...troche tego bylo do przygotowania...bo typowo holenderskie urodziny zupelnie nie przemawiaja do mnie...ehhh....no ale impreza sie udala, wiec najwazniejsze....
A wam jak weekendzik minal?
Pozdrawiam poniedzialkowo
My byliśmy w parku,zrobiliśmy grilla,córa się wyszałała-było super,szkoda,że pogoda się tak popsuła
Coś czuję że przez ten wiatr to w nocy spać nie będę mogła

Maryla do mnie holenderskie imprezki też nie przemawiają porażka totalna My zawsze jak zapraszamy gości to jest pełen stół jedzenia