2011-09-06, 20:10
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Dobry wieczór
Cytat:
Napisane przez ijaa
Może.
Mieszkam blisko parku Źródliska i palmiarni.  A ty? 
|
Szczerze mówiąc to nie wiem gdzie jest ta palmiarnia
Ja mieszkam w okolicach skrzyżowania Limanowskiego i Zachodniej Blisko to czy daleko od Ciebie?
Cytat:
Napisane przez talkative2
Pytanie laseczki - czy ma któraś jakiś dobry przepis na ciasto do pizzy?  Tylko, żeby nie było takie pulchne i grube , jak w niektórych 'domowych przepisach' na pizzę, ale takie powiedzmy średnie i lekko chrupiące  za dwa dni mamy rocznicę zaręczyn i planuję zrobić pizzunie  będę wdzięczna za pomoc! 
|
Mam dobry przepis, ale dużo ciasta z niego wychodzi. Byś musiała może spróbować z połowy bądź 3/4 porcji to pewnie wyszło by bardziej chrupiące i mniej pulchne.
Tylko czy będziesz miała czas na takie próby? W razie czego podrzucę przepis.
I narobiłaś mi smaka na domową pizze Musze zrobić
Cytat:
Napisane przez Danaeee84
mnie boli  Od zeszłego tygodnia! W weekend tak mnie bolał, że na większość dnia przyćmił ból głowy, co jest u mnie bardzo dziwne... Ale potem jak głowa się przebiła, to było bardzo źle... Na szczęście do 22 przeszło i można było pogrillować 
|
To marsz do stomatologa. Mam nadzieję, że jesteś już umówiona?
Wróciłam godzinę temu z pracy dobrze, że szkolenie poszło sprawnie, tzn. babka 20min. pogadała i pyk pyk podpisaliśmy papiery i po sprawie.
Tylko potem szefowa jak się rozgadała to szok. Dłużej byśmy siedzieli, ale już dała nam spokój. Na przyszły tydzień spotkanie organizacyjne ma zrobić
Aleeee dostałam w końcu umowę o prace i podwyżkę je je je je Nawet się nie spodziewałam takiej podwyżki także je je je Banan z twarzy mi nie znika Od razu ochota do pacy i motywacja się pojawiła I poszalejemy sobie z Tżem troszkę teraz A tak mi tego brakowało, tego nie oszczędzania, tego nie liczenia każdego grosza.
I co to ja jeszcze chciałam?
Aaa butów na jesień nie mam Mam tylko baleriny, także bedzie mi w nich za zimno i musze się za czyms fajnym na jesień porozglądać. bardziej coś sportowego kupię, żeby autem bylo wygodnie jeździć. Kozaki na zimę są
Tak o tej pogodzie pięknej mówicie, a ja jej w ogóle nie odczułam Dobrze, że jutro do 15 robię, to będę w domu wcześniej. Tylko pewnie jutro będzie załamanie pogody o i tyle z tego wyjdzie
A teraz piwko, czipsy i film
|
|
|