Dot.: Czy jest tu ktoś oszukany przez Thanatosa?
Witam,
Bogmary jeżeli zapłaciłaś przelewem to jego potwierdzenie na pewno masz w historii przelewów, tylko trzeba dobrze poszukać - sama mam problem z historią transakcji :P
Z tego co czytałam to dziewczyna zakupiła jakieś produkty przez podaną w linku stronę a nie przez Allegro więc program ochrony kupujących nie ma tu nic do rzeczy - zresztą i tak to nie działa bo sama zostałam oszukana.
W moim przypadku kwota nie była duża, wydrukowałam wszystkie maile żeby mieć całą historię transakcji oraz potwierdzenie zapłaty - płaciłam "płacę z Allegro". Poszłam na komisariat, wyjaśniłam co i jak, policjant kazał mi spisać na kartce całą historię życia, wziął dokumenty i kazał czekać na odp. Oczywiście sprawa została umorzona z powodu małej szkodliwości czynu a Allegro nic nie robi w tej sprawie.
Po przeszukaniu Internetu i wpisaniu w google nazwy użytkownika który mnie oszukał okazało się że nie tylko ja się dałam nabrać. Nawiasem mówiąc miałam szczęście bo inni zostali oszukani na znacznie większe kwoty.
Także mimo wszystko Bogmary walcz o swoje.
Pozdrawiam.
|