2011-09-07, 15:14
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Cześć dziewczynki cały czas podczytuje co tam u Was słychać, ale ciężko mi odpisać ze względu na moją małą przyssawkę-pijawkę. 
Hania cały czas nie daje nam popalić, chociaż zdarzają jej się czasem marudne dni.
Rośnie jak na drożdżach- w zeszły poniedziałek byliśmy na pierwszej wizycie u pediatry. Myślałam, że mała dobiła do wagi urodzeniowej (4430gr- jak wychodziliśmy było 4070),a okazało się, że ten mój mały łakomczuszek w 2 tyg przybrał prawie 800gr (sam cycek) i waży 4830. 
Pani pediatra się nią zachwycała i mówiła, że wszystko jest w jak najlepszym porządku- następna wizyta to szczepienie.
Muszę się pochwalić, że dzisiaj założyłam spodnie sprzed ciąży a wczoraj od niepamiętnych czasów udało mi się założyć obrączkę i pierścionek zaręczynowy- cieszyłam się jak małe dziecko. 
Gratuluję wszystkim dziewczynom udanych Chrzcin, my mamy zaklepany termin na 18 września- jestem ciekawa czy sprawnie nam wszystko pójdzie.
Marinko, współczuję sytuacji w domu rodzinnym, ale super, że będziecie mogli z tż wreszcie zamieszkać razem. (a ze snu z Telikiem płakałam ze śmiechu )
Patik, Zmalowana spóźnione życzenia urodzinowe- żeby wasze problemy się skończyły i wreszcie wyszło dla Was słonko. 
Pytanie do dziewczyn po CC:
Jak długo krwawiłyście?
Ze mnie cały czas leci(a minęły 4 tygodnie..), tydzień temu jakby zaczęło stopniowo się zmniejszać, a od wczoraj się znowu rozbujało porządnie (to już okres? miałam nadzieję, że karmiąc piersią trochę później się pojawi).
Aaa, no i najważniejsze: Moj Haniutek ma dzisiaj 4 tygodnie!!
|
|