2011-09-07, 20:35
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Hej a za mną teskniłyście nie miałam w dzien jak pisać bo w pracy szaaaał mam już dość osób w moim dziale, wkur%%&^&& mnie niesamowicie szefowa wypina się na nas i wymyśla jakieś rzeczy na ostatnią chwile zmieniając zdanie jak jakaś fochowata panienka 
a jutro mam porąbane niby szkolenie za niecały tydz ide do lekarza to może poproszę o tydzień odsapnięcia od tego bo zwariować można 
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984
A ja przed chwilą wróciłam do domu i zjadłam 6!!!!!!!! kanapek z sałatą, wędliną, pomidorem i majonezem Ale ten Dzidziuś ma apetyt Na swoje usprawiedliwienie dodam tylko tyle, że te 6 kanapeczek to małych było, bo z początku chleba
|
eeee tam co to jest 6 kanapeczek 
Cytat:
Napisane przez Anabellita
Witam
Od jakiegoś czasu czytam Wasze forum i postanowiłam się przyłączyć 
Przez rok staraliśmy się o zafasolkowanie, aż w końcu... udało się 
Nasz szczęśliwy termin wypada na połowę lutego, może maleństwo zrobi niespodziankę i wykluje się w Walentynki
Od jakiegoś czasu czuję w dole brzuszka takie uczucie "przesuwania" i zastanawiam się czy to maleństwo daje mi znać o sobie czy to moje własne jelita
My już mamy wózek zaklepany. Koleżanka bardzo chciała się pozbyć bo jej pokój zagracał. Firma ROAN, granatowo - biały, taki bardzo klasyczny: http://allegro.pl/wozek-marita-roan-...798249622.html
|
hej witaj, fajnie że dołaczyłaś
Cytat:
Napisane przez pearpearl
A ja czekam na przyjaciolke. Nocuje u mnie i bedziemy jak za dawnych czasow objadac sie niezdrowymi przekaskami, obejrzymy durne programy ( w tym tap tap tap madl), trajkotac do rana i pewnie ona biedaczka pojdzie do pracy mega niewyspana 
|
fajnie wam,ja wczoraj byłam na plotkach i w kinie byłyśmy na koniec wieczoru - polecam bardzo fajny film KOCHA, LUBI, SZANUJE
Cytat:
Napisane przez *Agatek*
Najlepszy jest fakt, że szef męża idzie na urlop i przez 2 tyg nie dostaną wypłaty!!!!!!!!!!!!!!!! się wkur.....m!!! masakra jakaś!! Musi rozplanować piątkową wypłatę do 30 października wrrr i tym sposobem, cała kasa którą dostanę z urzędu pójdzie na bilet do nich, tabletki- witaminy, paliwo, jakieś raty i jedzenie dla zwierzaków nic znów nie odłożę na malucha jestem wściekła
|
współczuję 
Masz ślicznego kotka 
Cytat:
Napisane przez natisska
Ale dziewczyny idziecie jak burza  Już komody macia matko... ja tylko kilka body... Po połowkowym zabieram sie za liste i zakupy
|
a ja nic WIELKIE ZERO - chyba jako jedyna na tym forum 
Cytat:
Napisane przez Mijus
Dzisiaj wyjeżdżam na dłuższy weekend do swojego gniazdka i tak się cieszę  Zawsze ładuje tam akumulatory na kolejny okres na "obczyźnie" 
Lecę pakować siebie, tż, 2 koty które zawsze z nami podróżują, nie wiem jak to będzie jak dojdzie jeszcze Gabryśka  Na pewno bardzo wesoło  Dobrze, że w aucie mamy kratkę, przynajmiej futra będą odizolowane od dziecka 
|
gdzie macie swoje gniazdko? fajnie, my w wknd 'tylko' odwiedzamy rodzinkę 
Cytat:
Napisane przez czubasek20
hej mamusie
Nie nadrobie was chyba dziś ale w weekend już tak  ...
ja juz po przeprowadzce do tz-ta  czuje sie u niego jak królewna, normalnie dba o mnie jakbym byla ze szkła.
Maluszek urządza sobie własnie małe kopanko, czuje tylko takie bęc, bęc.
Gratuluje wszystkim mamom synków i córek
Ja poznam płeć dopiero w środę 
|
o super, że juz razem 
Cytat:
Napisane przez uska000
Pearpearl ee to Ty jestes w czarnej pupie z serialami;p agnieszka to ta ruda co przyjechala ze szczecina;p
a maryska sie bzyknela z pawlem i pojechala do berlina a on ulowzyl sobie zycie z wlodarczykowa;p
Eliza wlasnie w ogole zero opini.. napisalam tylko do kolesia co kupil ten wozek to napisal ze ok tylko na zime do gondoli obowiazkowo spiworek bo gondola cienka a takto rewelacja i jeszcze taka kasa bo wszedzie kolo tysiaka  ehh nie wiem co robic.. troche szybko z tym wozkiem.. ale fajny i tani;/ i gondola duza i lekki..
|
ja jestem na bieżąco tylko z m jak m i na wspólnej
|
|
|