Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bezinteresowna pomoc-niezapomniane zdarzenie
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-20, 10:55   #25
Maniwa
Wtajemniczenie

Dot.: Bezinteresowna pomoc-niezapomniane zdarzenie

Cytat:
Napisane przez taszkin Pokaż wiadomość
W tych przemiłych chwilach najsmutniejsze jest, że te zdarzenia ciągle jednak zaskakują...
Dokładnie, niestety zaskakują. Ale może nie cieszyłyby tak bardzo gdyby były "chlebem powszednim".
Cytat:
Napisane przez KarolinaK Pokaż wiadomość
Teraz juz pale tylko w miejscach wyznaczonych do tego, dostalam nauczke i chyba bardziej to poskutkowalo niz ewentualny mandat ktory moglabym dostac.
Haha, też kiedyś o mało nie dostałam mandatu za palenie. Udało się uprosić pana policjanta. Źle mi z tym, bo czuję się dyskrymionowana, że muszę chować się z tym choć nikomu w nos nie dmucham
Cytat:
Napisane przez Luba Pokaż wiadomość
Mój mąż był daleko i mógl mnie wspierac tylko telefonicznie. I wtedy mąż mojej przyjaciólki wkroczył do akcji. Bardzo, bardzo mi pomógł. Zapamietam to do końca życia. Wiem, ze on tego nie przeczyta, ale jeszcze raz mu dziekuję.
Mój też jest daleko i też mam od niego wsparcie słowne. Przyjaciele są na miejscu ale nie chcę ich zbyt często prosić o pomoc. Oni mają swoje zmartwienia. Ale gdy jest naprawdę źle nie muszę nic mówić - sami przychodzą
Cytat:
Napisane przez Aeterna Pokaż wiadomość
A tam ot, fajnie mi się z Tobą rozmawia

Cytat:
Dobranoc.

Ja byłam tak padnięta, że nie pamiętam kiedy i którą ręką zamknęłam lapka i dowlokłam się do wyra
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując