Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-08, 09:43   #900
madzialena-lublin
Rozeznanie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez kellysss Pokaż wiadomość
Niewiem jak to zrobie ale musze urodzic tak pod koniec wrzesnia... (czyli ok. 2-3 tyg. przed terminem)
Moja mama przylatuje do mnie z siostra pod koniec pazdziernika i chcialabym wlasnie zeby minal
miesiac od porodu i zebym juz sie czula na silach ...... i mam zamiar sie wybrac z mezem i siostra na halloween...
Tutaj to swieto jest jednym z najwazniejszym w roku..
wszyscy ozdabiaja domy na zewnatrz strachami, pajeczynami itd..
Ludzie chodza poprzebierani..pelno imprez w po domach i w miescie...
No i petardy to tak jak na sylwestra cala noc...

Nie zebym byla jakas mega impreziara (moze kiedys) ale po prostu tak sie zasiedzialam w domu podczas ostatnich 3 lat
ze poprostu mam zamiar sobie troche poszalec tak jak za dawnych czasow
To trzymam kciuki za plany rodzeniowo- imprezowe

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Ja się dziś już dwa razy bez powodu popłakałam, raz jak powiedziałam mężowi miłe słowo to tak się wzruszyłam, a drugi jak pieska szczeknęła na kotkę Nie rozumiem siebie
słodkie

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
a namalowałam tą zyrafke jest troche krzywo ale co tam malowałam pierwszy raz
zdjecie troche złej jakosci bo robione telefonem, nawet mój zielony jak taki bledzioch wyszedł

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
kochane niezły chyba ze mnie szpieg a w ogóle jestem genialna -i skromna
a wiec napisałam do allegro czy mogliby mi zweryfikować tego sprzedawce bo cena wózka atrakcyjna itd ale ze nowy i żadnych danych i ze nei odpisuje na maile itd i czy oni mają mozliwosć sprawdzenia no i właśnei dostałam odpowiedź:

Witam.

Dziękuję za sygnał.

Podjęliśmy działania w sprawie zgłaszanego Użytkownika, a jego konto zostało zawieszone.

Pozdrawiam,

wiec skoro pod razu zawiesili to cos musi byc nei tak bo chyba bez sprawdzenia itd ni ezawieszaja, ja ni eprosiłam o zawieszenei tylko o sprawdzenie czy działają itd wiec w sumei chyba trafiłam na oszusta
niezłą akcje rozkręciłaś. Ale faktycznie mocno podejrzane to wszystko było.

Cytat:
Napisane przez Antiopa7 Pokaż wiadomość
hej wpadam na chwile podziekowac za gratulacje
jutro bede na dłuzej i poopowiadam . ale miałam szczescie z tym porodem nie?
izaba przyjec 5 cm drugie pietro windą,oddział połozniczy 10 cm. nie zdazyli zrobic lewatywy, doktorka jak tam zaceła robic usg rzuciła wszystko na bok i w krzyk: poród w trakcie, nie chceili puscic mnie nawet do ubikacji na siusiu bo juz wkładali fartuchy i biegali jak szaleni dookoła
przy nastepnym dziecku mam tak długo w domu nie siedziec i sie zastanawiac bo nie dojade nawet do połowy drogi
sceny jak w dobrym filmie sensacyjnym Powiesz jak to sie robi, żeby tak szybko poszło?
W ogóle to witamy z powrotem i czekamy na więcej opowieści

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:41 ----------

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
Jedziemy niedlugo do przychodni...wiele sie pewnie nie dowiem...ale prosze was o kciuki by mi wyznaczyli termin wywolania, a nie kazali znow czekac do next czwartku...bo sie zalamie

Milego Dnia mamuski