|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mrówkę usypiamy, na Żelkę czekamy, pierścionki wymuszamy ! Zazdrośnice cz. 41
Musiałam okroić grafikę.
Maja, bidoku... kup se jakieś buty, będzie Ci lżej ale rozumiem, że są priorytety 
Rain, no to róbmy odwyk! tylko jeszcze botki muszę kupić...
Cytat:
Napisane przez BYou
Justyna Mąż marudny bo przeziębiony, a mają kontrolę w pracy  O meczu nie chce słyszeć  nie bardzo odpoczniemy bo idziemy na ten ślub. w sobotę musimy załatwić jeszcze kilka innych rzeczy 
|
No to rzeczywiście nie będziecie mieli za dużo oddechu... No ale trzymam kciuki, żebyście się wyluzowali 
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
Justyna, ale super!  jaram się Twoimi randkami  i to jest fajowe!
dziś ostatni dzień w pracy 
|
Dziękuję, uwielbiam, jak się ze mną jarasz!!! Wtedy jaram się podwójnie 
Ale wypas, żałoszczęęę!
Cytat:
Napisane przez osz rety
ulalala Justyna ma chłopaka, Justyna ma chłopaka
a co do łazienki myślę, że zauważy jak ukradniesz mu kafelki
a co do tv - może ogłupiać, ale może i uczyć. Po prostu trzeba mądrze wybierać programy, a nie tylko seriale i teleturnieje oglądać 
|
Myślisz? A z tym chłopakiem bez rozpędów mi tu, na razie wciąż (chyba???) jestem solówką.
A z TV to ja nie oglądałam latami, kupiłam sobie w końcu w tym roku do sypialni, stał kilka miesięcy, no a teraz tak ze 2-3 razy na tydzień włączę, bo są fajne seriale na Fox Life (choć wczoraj przegapiłam pierwszy odcinek "Dochodzenia", ale z wiadomych względów nie będę rozpaczać z tego powodu )
Cytat:
Napisane przez raingirl
Moje buty z zeszłej zimy wyglądają gorzej niż źle  w Szczecinie panuje moda na nieodśnieżanie chodników i sypanie tego szajsu solą zimą i niestety żadne buty nie wytrzymały mi dłużej niż jednego sezonu 
|
O jaaaa, u nas to samo wszystkie zimowe buty miałam do wypieprzenia... W tym roku chcę sobie emu kupić, ale wtedy to będę inwestować ostro w impregnaty itd., choć to też nie rozwiązuje problemu... W Ryłko mieliśmy na ladzie naklejkę z tekstem o sposobie na sól, było coś o wilgotnej szmatce na buty na noc i potem starcie wilgotną i potem do sucha, no i potem impregnat. Chyba jakoś tak...
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
a ja nie umiem chodzic w szpilkach - jakis niewysoki obcas to pół biedy, czasem wloze. latem nosze i plaskie buty, i koturny, zima glownie obcasy, ale jesien i wiosna to czas baletek i adidasow, rzaaadko obcasow 
pocieszam sie, ze bede miec zdrowy kregoslup 
|
Uwielbiam obcasy, mam ich całą masę... ale jakoś okazji ostatnio brak 
Cytat:
Napisane przez kar_inka
justyna - gratulacje! takie wymowne spojrzenia i początki są nieziemskie 
|
O tak, są chociaż ja też lubię takie "Stare wyleżenie", bardziej doceniam bliskość i intymność niż początkową fascynację ;-)
Cytat:
Napisane przez arrakis
aaa i jusiaaaa fajna randka jusia sie zakochalaaaa  bedzie love story i pierscien i slubik  wszystkie maja nowych facetow oprocz mnie 
|
jeszcze się nie zakochałam (chyba) a jak już ja kogoś znalazłam, to Ty tym bardziej ;-) a jakoś tak mam pewne obawy co do obecnego mojego statusu, ale to w sumie... no nie wiem, muszę to przemyśleć ;-)
Cytat:
Napisane przez Antii89
Justyna Miło się czyta taka relację, trzymam za Was kciuki!
|

Cytat:
Napisane przez frezyjka85
 ale megaśnie 
|
Aaaj noł!