Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-08, 12:10   #298
lena_mi
Zakorzenienie

Dot.: 2012 Marcowo - Kwietniowe mamy - nie na EURO, a na dziecko czekamy :)

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Ja mogę nie spać całą dobę Miło jest spotkać osobę o podobnych dolegliwościach

Witaj w naszym gronie
(jeśli chcesz być dopisana do listy, napis PW do szajajaby)

nawet wizytę mamy tego samego dnia prawodpodobnie dziś idę na USG, a potem właśnie 5 października

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:00 ----------

Cytat:
Napisane przez monika83 Pokaż wiadomość
Ja się własnie zapisałam na usg, dopiero na 28 wrzesnia, bedzie wtedy drugi dzien 12 tygodnia. Powiedzcie mi, bo wszedzie jest info, ze to usg 11-13 tydzien. Czy chodzi o rozpoczety 11, czy zakonczony?
Ja jestem z Warszawy Jak na razie chodze prywatnie (mam pakiet z pracy), ale chyba zmienię lekarza b nie jestem zadowolona. Nie widziallam wczesniej tego programu Zmija, krozystasz z tego? Ja mam pewne obawy jesli chodzio Inflancka, znalazlam duzo niepochlebnych opinii o tym szpitalu.
Ten program jest teraz w wielu warszawskich szpitalach, przychodniach. Ja rzeczywiście jestem na Inflanckiej i tam chciałabym rodzic. Trafiłam na super lekarza (po wcześniejszym wywiadzie oczywiście) i jak na razie jestem zadowolona. Opinii jest mnóstwo o każdym ze szpitali (i pozytywnych i negatywnych), rozmawiałam też na ten temat z wieloma położnymi - nigdzie nie jest niestety idealnie. Czytałam wypowiedź anagat o standardach w Irlandii i aż żal ściska że u nas tak nie ma..
Plusy Inflanckiej sa takie, że nie pobierają opłat - za znieczulenie (choc nie wiem czy skorzystam) czy poród rodzinny, poza tym wszystkie sale porodowe sa pojedyncze - to też mnie przekonuje. A dowiedziałam się że jest sporo dobrych lekarzy i położnych, ale jak wiadomo nic nigdy nie da nam gwarancji.. Myślałam też o Żelaznej, ale tam jak dla mnie gorzej z dojazdem i dośc drogo.
lena_mi jest offline Zgłoś do moderatora