Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Cytat:
Napisane przez 19natka88
Meldujemy się już z domu
Jak synek jeszcze pośpi to opiszę wam mój poród ale niestety nie będzie tak optymistyczny jak opisy Małgosi czy Acelinki.
Ogólnie jest nie najgorzej, z małym się świetnie dogadujemy  Trochę gorzej z moim samopoczuciem ale z dnia na dzień się poprawia
Nie nadrabiałam, ale mam nadzieję, że wieści od Kapki dotarły i nie było zbytniego zamieszania - odpisywałam po prostu na smsy i sama nie wiem czy czegoś nie pokręciłam - jak coś to pytać 
|
Natka  to lepiej niech mały jeszcze pośpi bo my tu stęsknione i rządne opowieści Poza tym chciałam napisać że twój szymek to przystojniacha.
---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------
Cytat:
Napisane przez MoniaZ82
Dziewczyny podczytuje sobie Was.
Keilaght dzieki rady w sprawie karmienia. Dzisiaj polozna pomoze mi masowac piersi.
Jeszcze nie wstalam a tylek mnie juz masakrycznie boli. Nie wiem czy opisywac porod bo nie byl lekki. Malutka spi caly czas. Duzo nie je ale polozna mowi zeby sie nie martwic bo to sie unormuje i poprawi.
Pytanie do mamusek co mialy cesarke. Jestem glodna ale boje sie najesc zeby tam bylo wszystko ok. Obiad juz jadlam
|
Kurcze Zaupełnie inny świat Jak znajdziesz czas i chęci to napisz o porodzie, nawet jak straszny