2011-09-09, 17:44
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Hej hoł kochanieńkie 
Padam lekko na facjatę i tak będzie przez najbliższe dwa tygodnie, bo koleżanka z biura na urlopie, a pozostawiała masę spraw niepodokańczanych I się użeram ze swoim kramem i jej. Ale twardą trza być 
Dzisiaj idziemy z TŻcikiem do znajomych oglądać foty z ich wesela. Aż się boję zobaczyć moją szanowną twarz, bo ja i zdjęcia z zaskoczenia to delikatnie mówiąc kabaret
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
Hejka
zimno i mokro brrrr
jak patrze ne te Wasze suknie to aż żal mi ściska serce że ja jeszcze nawet nie byłam ani razu w salonie tylko oglądam te suknie w internecie jak jakiś debil i ślina mi skapuje na klawiaturę 
|
Nie martw się. Ja też póki co się tylko gapie w necie, bo jakoś czasu brak, żeby się gdzieś wybrać. W ogóle mam schizę, że trafię na niemiłe baby w salonie i im jakąś wiązankę puszczę 
Cytat:
Napisane przez madzia2306
dzisiaj zaczynamy nauki, juz się boję co to będzie 
|
Będzie dobrze. Szybko zleci i już będziecie mieli z głowy. Ja już nawet nie pamiętam, jak chodziliśmy na nasze 
Cytat:
Napisane przez gosza_m
A tak w ogóle to w przyszła środę 14 września o godz. 13.00 będziecie trzymać za mnie kciuki???? 
Dzwonili do mnie dzisiaj z uczelni, mam wtedy obronę 
I teraz siedzę jak szalona  i szukam odpowiedzi na pytania, które muszę wykuć do środy...
|
Niech moc będzie z Tobą!!! 
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__
a wiecie, ze walke Adamka trzeba wykupic za 40 zł zeby ogoladac w telewizji?
|
Będziemy oglądać na RTLu. W nosie mam polską politykę abonamentową 
Cytat:
Napisane przez (kicia)
ostatnio kolega z pracy mojego TŻ pytał go czy ja mam przynajmniej 16 lat 
|
Dobre, dobre 
Ostatnio byliśmy umówieni u znajomych na wieczór. Jechaliśmy z TŻem osobno. Pomyślałam, że fajnie by było przynieść winko, więć uderzam do sklepu, a tam pytają mnie o dowód i .... du.pa, bo miałam inna torebkę i dowodu brak. Wina nie kupiłam Tak ze mnie młoda babuleńka 
---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ----------
Cytat:
Napisane przez Ania_M_
niestety tak, polecam książkę lub film Kwiat pustyni - opowiada ona o podobnej historii.
|
Książka bardzo dobra. Polecam jeszcze w tej tematyce "Okaleczoną"i "Niewierną". Pozostaje nam tylko dziękować, że dane nam jest żyć w naszej kulturze.
|
|
|