Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Prawidłowa wycena biżuterii.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-09, 18:43   #52
nagaLy
Zakorzenienie

Dot.: Prawidłowa wycena biżuterii.

Cytat:
Napisane przez Down_Iewka Pokaż wiadomość
Ja tam zdecydowanie popieram poglądy bizuteriaart i orangecountry .
Gdyby ceny były dla normalnych ludzi, a nie dla specjalnej grupy bogatych klientów, sprzedaż byłaby DUŻO wyższa.
Najlepszy dowód - sprzedaż bizuteriaart w Arsneo (same opinie klientów, a ilu klientów nie wystawia opinii) - życzę bizuteriaart sukcesów i dalszej świetnej albo i lepszej sprzedaży.
Bizuteriaart akurat wcale nie należy do osób, które zabijają rynek niskimi cenami.
Każda biżuteria jest dla normalnych ludzi z tym zaznaczeniem, że biżuteria o której mowa to taka, którą tworzy się często gęsto dniami (mój rekord: tydzień) a nie w 15 minut więc dziwnym byłoby, gdyby cena była jak za 2 zł / roboczogodzina.
I nikt tu nie pisze o super bogatych Klientach. Moja najlepsza Klientka [w sensie: najwięcej zakupów u mnie zrobiła w dość krótkim czasie] pracuje w Lidlu na kasie ;] Chodzi zatem o konkretną grupę osób, które cenią świetnie dopracowane, pracochłonne [i tym samym unikalne] ozdoby.
Bo możesz pracować na kasie i kupić pierścień za 450 a możesz być szefem dużej korporacji i kłócić się z babulinką na targu, że róża za 9 zł to skandal, bo za rogiem były po 7.

nagaLy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując