Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-09, 19:45   #4283
princessskaa
Wtajemniczenie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

Witam wieczorowo
Wróciliśmy z drugiego mieszkania i było cudne, śliczne i wogóle full wypas. Ale jak zawsze jest jedno "ale". Niestety cena trochę nas przerasta i zaproponowaliśmy swoją ofertę (-100zł). Właścicielom mina zrzedła, bo powiedzieli, żę im się podobamy i że nie kasa najważniejsza. Ale była jeszcze jedna dziewuszka do oglądania po nas i jak z nią pogadają to zdecydują.. trzymajcie kciuki, żeby nas wzieli, bo to mieszkanko to moje marzenie i kawalerka przerobiona na dwa pokoje, więc w małym pokoiku może być sypialnia, a potem pokoik małej No, ale zobaczymy...
Pocieszam się właśnie pysznym cappucino mniam mniam
Co do łóżeczka to my mamy dostać ok 20września - model wybrany, jest nawet takie na allegro, ale wychodzi to samo co w sklepie, a może i w sklepie pare zł taniej
wzór "słonik" http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...788802860.html

---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ----------

Cytat:
Napisane przez elf27 Pokaż wiadomość
MYSZECZKO a dostałaś leki na to rozwarcie?
Zdziwiona jeste, że lekarz Cię badał, bo przy przodującym łóżysku raczej się tego unika by nie prowokować krwawienia.
Ja mam brzeżnie przodujące, a dzisiaj gin musiał mnie zbadać.. Jak nie ma żadnych dolegliwości i wskazań to lekarz nie bada, ale jak musi to musi
princessskaa jest offline Zgłoś do moderatora