Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ból w okolicy serca
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2006-10-20, 20:51   #9
Spook
Raczkowanie

Dot.: Ból w okolicy serca

Witaj Ebeno Ja własnie wczoraj po raz kolejny odwiedziłam lekarza z podobnymi objawami do Twoich.U mnie napady bólu w klatce persiowej promieniujace do pleców, z zawrotami głowy i bardzo częste potworne bólu głowy - przyprawiające mnie o wymioty ,wystepują od 1,5 roku. Porobiłam wszystkie badania krwi, na tarczycę, eeg i tomograf głowy, kilkakrotnie ekg,wizyty u neurologa,laryngologa,ski erowanie na gastroskopie,rtg kręgosłupa-które wykazało skrzywienie kregów szyjnych.I tak naprawdę za każdym razem jak przerażona moimi bólami lece do internisty to wszyscy mówia mi,że właściwie to z sercem u mnie wszystko ok- a moje bóle przypisują na możliwe schorzenia żołądka lub refluks - ale to będzie wiadomo po gastroskopii, a ponoć bóle od żołądka potrafia promieniować wysoko na klatkę piersiową i skrzywieniem kręgów szyjnych. Jak łapie mnie bół w klatce piersiowej zaczym sie bać, że to pewnie zawał - sama się tym moim strachem nakręcam i czuję się jeszcze gorzej.Dochodze do wniosku, ze przydałaby się u mnie wizyta u psychologa, ponieważ sama nie umiem sobie chyba z moimi bólami poradzić i co za tym idzie strachem przed śmiercia.
Spróbuj może zasugerowac lekarzowi bardziej wszestronne badania - może to Ciebie chociaz troche uspokoi.
pozdrawiam serdecznie
kasia