Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - 18 urodziny
Wątek: 18 urodziny
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-09, 23:52   #9
bruja_de_la_luna
Przyczajenie

Dot.: 18 urodziny BRATA - pomysł na prezent

Postanowiłam dać sobie jakiś tydzień na zebranie pomysłów, a później zrobić maraton po sklepach i szukać coś według listy potencjalnych prezentów, a nie tak całkiem w ciemno.

Cytat:
Napisane przez Martii=* Pokaż wiadomość
zegarek...?
Dobry pomysł. Dzięki

Cytat:
Napisane przez Lidia Paulina Pokaż wiadomość
Idąc w stronę zainteresowań - może jakaś nowa gra/nowe gry (nie znam cen), albo dobra piłka+strój (też nie znam cen), jeśli jest naprawdę wkręcony w to hobby?
Jeśli nie, to może coś symbolicznego na dorosłe życie? Nie wiem - whiskey... Złote spinki do mankietów, porządny krawat... Pióro wieczne na maturę? Nie wiem, no nie wiem...
Hmm, jeszcze przyszedł mi do głowy jakiś sprzęt komputerowy - porządne głośniki, słuchawki, jeśli nie ma wybajerzonych...?
Też właśnie myślałam nad jakąś grą, tylko problem w tym, że ja się na grach kompletnie nie znam. Nie wiem, w co teraz się gra ani jakie gry są "modne". Zanim bym mu kupiła jakąś grę, musiałbym się po pierwsze tego dowiedzieć, a po drugie sprawdzić, czy mój brat tej gry już przypadkiem nie ma (co będzie trudne, bo ja już nie mieszkam z rodzicami i rzadko bywam w domu). Podsumowując, gra to jest bardzo fajny pomysł, ale z drugiej strony jest bardzo duże ryzyko, że nie trafię z konkretną grą. Taka szansa pół na pół, że gra będzie super prezentem albo niewypałem. Ale biorę taką opcję pod uwagę.

W piłkę nożną jest bardzo wkręcony. Nad zestawem strój+piłka też myślała, tylko że już kilka razy przy innych okazjach kupowałam mu koszulki piłkarskie i nie wiem, czy chciałabym się powtarzać. Ale z drugiej strony tym razem to była by wersja bardzie wypasiona... Dopisuje do listy potencjalnych prezentów

Alkohol raczej odpada. Głupio by mi było dać mu taki prezent. Wiem, wiem, że on będzie już dorosły, ale mimo wszystko...

Spinki do mankietów, krawat, pióro to trochę za eleganckie, nie jego styl, nie pasują mi takie rzeczy do niego, a poza tym obawiam się, że korzystałby z tych rzeczy bardzo rzadko. Wolałam coś bardzie praktycznego, np. jakieś perfumy? ale dzięki za pomysł

Sprzęt komputerowy jako prezent dla niego zaklepany już przez kogoś innego.

Bardzo dziękuję za szybką odpowiedź. Czyli mam już 4 opcje: zegarek, grę, strój+piłkę, perfumy

Bruja jeździ na rowerze

Edytowane przez bruja_de_la_luna
Czas edycji: 2011-09-10 o 00:00
bruja_de_la_luna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując