2011-09-10, 09:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Witam sobotnio 
Cytat:
Napisane przez brumek
Aniu, przecież każda szanująca się kobieta mnóstwa rzeczy w sobie nie znosi 
|
no w sumie racja 
Cytat:
Napisane przez agni82
15 min później przychodzi i mówi: on chyba głodny. a ja mu na to, że nie, bo karmiłam godzine temu. po kolejnych 45 min przychodzi i pyta: on tak cały dzień? ja mu na to: tak cały dzień, od 9 rano. Przytulił mnie i pocałował i powiedział: jesteś niesamowita.  no tylko, co z tego. żeby wymyślił jakiś sposób na tego naszego uczuciowego małego terrorystę 
---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------
a w ogóle młody przytył przez ostatni tydzień 130 gram (i tak czytajac tu o waszych szkrabach wychodzi na to, że to wcale nie dużo.) gdzie sa informacje na ten temat ile mały powinien przybierac na wadze tygodniowo.  :con fused: generalnie środowiskowa powiedziała, że jest ok, ale ja bym sama chciała wiedziec.
|
kochany ten Twój mąż 
a przyrost jest ok, norma to od 120-400 gram więc nie masz się czym martwić 
Cytat:
Napisane przez meszsares
tesciowe - Wy Kochane tak narzekacie na swoje, a do mnie dzisiaj wbijaja tesciowie na weekend (mieszkaja 200km stad) i sie STRASZNIE CIESZE! bardzo lubie jak przyjezdzaja, fajnie zajmuja sie starsza cora i ona ich bardzo kocha  za godzinke powinni byc 
|
szczęściara
Cytat:
Napisane przez Madziulka_17
A mi dzisiaj jest cholernie smutno... Cały tydzień mąż jest w pracy, a w ten weekend ma zjazd na studiach i od 8 do 18 jest na uczelni...
Prosto po szkole idą z kolegami na piwo no i myślę, że do północy wróci.
Czyli jestem z Szymkiem i psem sama od 7 mam nadzieję, że nie później niż do północy no i w niedzielę na 8 znowu do szkoły.
No to posmęciłam.
|

mam nadzieję że jakoś Ci dzień minie szybko
Zakaz?
Ja bym radziła ściągać, ale niewiele, tyle żebyś poczuła ulgę. Dużo nie, żeby znów dużo się nie produkowało. No i możesz spróbować szałwię pić.
U nas noc nawet fajnie, bałam się jak będzie po szczepieniu, ale maluszek spokojny bardzo, spał ładnie, teraz też, oby już tak mu zostało... po pierwszej dawce najbardziej marudny był w 3-4 dniu po, zobaczymy jak teraz będzie...
|
|