Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-10, 09:22   #2277
aania_20
Zakorzenienie

Dot.: Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! - Mamy VII- VIII 2011

Witam sobotnio

Cytat:
Napisane przez brumek Pokaż wiadomość
Aniu, przecież każda szanująca się kobieta mnóstwa rzeczy w sobie nie znosi
no w sumie racja

Cytat:
Napisane przez agni82 Pokaż wiadomość
15 min później przychodzi i mówi: on chyba głodny. a ja mu na to, że nie, bo karmiłam godzine temu. po kolejnych 45 min przychodzi i pyta: on tak cały dzień? ja mu na to: tak cały dzień, od 9 rano. Przytulił mnie i pocałował i powiedział: jesteś niesamowita. no tylko, co z tego. żeby wymyślił jakiś sposób na tego naszego uczuciowego małego terrorystę

---------- Dopisano o 06:11 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

a w ogóle młody przytył przez ostatni tydzień 130 gram (i tak czytajac tu o waszych szkrabach wychodzi na to, że to wcale nie dużo.) gdzie sa informacje na ten temat ile mały powinien przybierac na wadze tygodniowo.:con fused: generalnie środowiskowa powiedziała, że jest ok, ale ja bym sama chciała wiedziec.
kochany ten Twój mąż
a przyrost jest ok, norma to od 120-400 gram więc nie masz się czym martwić

Cytat:
Napisane przez meszsares Pokaż wiadomość
tesciowe - Wy Kochane tak narzekacie na swoje, a do mnie dzisiaj wbijaja tesciowie na weekend (mieszkaja 200km stad) i sie STRASZNIE CIESZE! bardzo lubie jak przyjezdzaja, fajnie zajmuja sie starsza cora i ona ich bardzo kocha za godzinke powinni byc
szczęściara

Cytat:
Napisane przez Madziulka_17 Pokaż wiadomość
A mi dzisiaj jest cholernie smutno... Cały tydzień mąż jest w pracy, a w ten weekend ma zjazd na studiach i od 8 do 18 jest na uczelni...
Prosto po szkole idą z kolegami na piwo no i myślę, że do północy wróci.
Czyli jestem z Szymkiem i psem sama od 7 mam nadzieję, że nie później niż do północy no i w niedzielę na 8 znowu do szkoły.
No to posmęciłam.

mam nadzieję że jakoś Ci dzień minie szybko

Cytat:
Napisane przez sygine Pokaż wiadomość
A teraz mam pytanie do dziewczyn, które po jakimś czasie przestawały karmić ale nie ze względu na brak pokarmu: Co mam zrobić żeby te piersi tak nie bolały??? Obudziłam się w nocy i myślałam że się za przeproszeniem pos**m z bólu Robią mi się zastoje a mam zakaz ściągania, więc nie mam pomysłu... W nocy trochę pomasowałam i ciurkiem ze mnie leciało, ale ulgi żadnej nie poczułam i cały czas boli
Zakaz?
Ja bym radziła ściągać, ale niewiele, tyle żebyś poczuła ulgę. Dużo nie, żeby znów dużo się nie produkowało. No i możesz spróbować szałwię pić.

U nas noc nawet fajnie, bałam się jak będzie po szczepieniu, ale maluszek spokojny bardzo, spał ładnie, teraz też, oby już tak mu zostało... po pierwszej dawce najbardziej marudny był w 3-4 dniu po, zobaczymy jak teraz będzie...

aania_20 jest offline Zgłoś do moderatora