Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2011-09-10, 10:32   #1488
thelilah
Zadomowienie

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
ja wczoraj wzięłam ten paracetamol.. gorączka przeszła..ale spać ni hu hu... tzn. usnąć.. jak już padłam..to przespałam do rana..

ojj kochana...nawet nie wiesz (ja w sumie też jeszcze nie bo nie urodziłam ) jakie bóle jesteśmy w stanie przetrwać...
tak myślę,że kobiety to są naprawdę twarde sztuki...

widzę po liście,że już kolejna przeterminowana... ciekawe ile do nas dołączy...

to tylko zły sen... ostatnio też mnie myśli nachodzą.. ale z dzieciaczkami napewno będzie dobrze wszystko..musi być

dzień dobry wszystkim
stokrotka, przeterminowana jestem wg ginekologa z pl, który mi dokładniejszą datę wyliczał <patrzał na usg, badanie, na cykle ile trwały, jak długo itp> i... nic. tutaj w szpitalu mam termin wpisany do karty na 14.o9 więc wg nich to ja jeszcze ok jestem

wizytę w szpitalu mam w dniu porodu
szczerze jak znam życie to nic nowego mi nie powiedzą...
czekam sobie aż synuś sam się zdecyduje na wyjście...
póki co oprócz problemów ze spaniem mam luzy, jak już wcześniej pisałam - jakbym w ciąży nie była
trochę brzuchol już ciąży i tyle... dlatego mi tak Was <dziewczyn ze skurczami> szkoda...

nr nie podawałam nikomu, napiszę Ci na pw to w razie czego się odezwę. tylko oby nie wyszło, że Sara zdecyduje się wyjść w tym samym momencie co moje dziecię i będziemy sobie smsować między porodówkami
thelilah jest offline Zgłoś do moderatora