2011-09-10, 13:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzyścia '09 - nareszcie część XXVI!
Nareszcie nowy wątek!  
Po pierwsze dziękuję Wam wszystkim za życzenia!  
Po drugie dziękuję za kciuki, pomogły , koleś powiedział, że za projekty może już nam postawić 3 (wow nareszcie, pacan ), stwierdził, że mało brakuje do 4. Koleżanka się odezwała, że możemy poprawić . Miłam ochotę ją zabić . Mnie ta 3 tak strasznie cieszyła, że ja nic więcej nie chciałam i mu to powiedziałam, ale stwierdził, że jednak koniecznie mamy poprawić, bo szkoda mieć 3 . Włożyłam w to tak dużo pracy, że już nie chce na to patrzeć, ale nie po co... poprawimy przecież . Najgorsze jednak, że nie zapisał sobie nigdzie, że mamy już 3 gwarantowana i jak teraz od niego przyjdziemy to może powiedzieć, że nie pamięta, że tak powiedział, znowu sie do czegoś przyczepi i znowu będzie to samo 
Sory, że tak chaotycznie piszę, ale wczoraj zabalowałam i jeszcze mi się w głowie kręci . Muszę się wziąć w garść, posprzątać, porobić ciasta, sałatki, iść do miasta, a tak mi się nie chce, że szok.
Trzymam kciuki za wszystkie, które potrzebują! 
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ----------
Seren ja też widzę czarną plamę gdy patrzę w przyszłość. Nie wiem, czy znajdę jakąkolwiek pracę po studiach. Może trzeba będzie wyjechać... możę zacznę jezdzić do Niemiec jak mama...
Całuję w czółko! Głowa do góry, pierść do przodu 
---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Dziewczyny potrzebuję przepisu na jakąś sprawdzoną, dobrą sałatkę z makaronem
Chciałabym zrobić coś nowego , moje mi się znudziły
|