Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - kolorek...
Wątek: kolorek...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2003-08-30, 08:59   #9
10.100.0.148
Raczkowanie

GG do 10.100.0.148
Re: kolorek...

Kochana Grazynko!
Ja juz jestem taki zamotany czlowieczek i to dlatego wszystko to nieposkładane Ale postaram sie to jakos poskladac do kupy
No więc: aktualnie mam rudy. Jest to kolor naturalny. Kilka razy robilam pasemka i raz farbowalam na braz, ale zeszlo po dwoch tygodniach i nie bylo slady!!! A farbowalam u fryzjerki trwala farba... teraz mam znowu swoje wlasne. Ale chcialabym troszke zachodowac wloski, bo mam teraz takie przed rmiona i pomalowac wlasnie na taki jak napisalam, czyli na burgund, lub jakis ciemny braz i na to na koncowkach pasemka czerwone. Tylko wlasnie o to chodzi, ze chcialabym znalezc jeszcze kilka zdjec tego kolorku, zeby miec wiekszy wybor. A zdjecie pokaze fryzjerce... albo moze dojdzie i fdo tego ze sama pomaluje... chcialabym wiediec jakie kolorki pasuja do siebie w polaczeniu (tzn. kolor + pasemka) i wybrac cos ze zdjec...
A propos, chcialabym sie dowiedziec, jakim sposobem malowac wloski samemu?? Tak "pać, pać" czy bawic sie z folia, jak fryzjerka?? I jak zrobic te pasemka?? Bylabym baaardzo wdzieczna za instrukcje Acha, i jaka farba jest wedlug Pani najlepsza??
Nio to jakos to poskladalam... mam nadzieje, ze Grazynko nie bedziesz juz zamotana czytajac moj liscik
Baaardzio prosie o odpowiedz
zamotana Margaretka
P.S. A ja i tak wiem, ze Pani Grazynka jest kochana i ma anielska cierpliwosc do takich Margaretek
10.100.0.148 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując