2011-09-10, 19:08
|
|
Przyczajenie
|
Dot.: Fotografia ciążowa
Cytat:
Napisane przez 81gosia
NATALIA super wyszła ta twoja sesja
Ja miałam fotki robione dzień później i już się nie mogę doczekać efektów.
Ze mną był na sesji mąż, a że też lubi fotografować, to pstryknął tylko kilka dodatkowych zdjęć, tak żeby za bardzo nie przeszkadzać Ewie przy pracy.
Jeśli dziewczyny lubicie się czasem oderwać od codzienności i pobawić, to serdecznie polecam takie sesje. Nie wiem jak odbywa się to u typowego fotografa w studio, podejrzewam że bardziej sztywno. Tu miałyśmy dużo zabawy, dobrego humoru. Ja miałam 2 stylizacje, więc doszły przebieranki, no i oczywiście super makijaż i fryzura - sama bym sobie takich nie zrobiła.
Serdecznie polecam
http://projekt9m.pl
|
Gosia 
Dziękuję, mi też się tak strasznie podobają moje zdjęcia, że aż mi głupio, że to zbyt nieskromne, ale mam wrażenie, że każda z nas - mam projektu 9m, ma podobne odczucia, kiedy patrzy na swoje zdjęcia 
Ja też nie mogę się doczekać Twoich i zdjęć i kolejnych, Lucyny i Agnieszki, bo one wszystkie są takie piękne. Mam też nadzieję, że zgłosi się więcej dziewczyn i w przyszłym roku spotkamy się tłumnie na wspólnej sesji już z naszymi maluszkami 
---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------
Cytat:
Napisane przez Bika83
|
Oooo te też są piękne Najpiękniejsze są zdjęcia tych maluszków-nowosmrodków...
Piękne!
|
|
|