Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-09-11, 16:29   #1696
anciaahk
kosmitka

Dot.: Gwałtu rety, widać główkę! Pędem czas na porodówkę. Mamy IX/X 2011.

Cytat:
Napisane przez gerda Pokaż wiadomość
kurcze siedzisz w wannie codziennie? bo ja mam ochotę na kapiel, wczoraj siedziała, ale z 10 minut, bo do 6tyg podobno prysznic tylko, a mnie te szwy przerażają
Mi położna zakazała, a już o 10 minutach to mogę pomarzyć.
Cytat:
Napisane przez stokrotka_ Pokaż wiadomość
nie będę często pisać..bo nie wiem ile potrwa..i czy baterie będzie gdzie ładować... ale jak co..to sms-ka wyśle...

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
dziękuję kochana a w nowym mieszkanku super, nie ma to jak na swoim i samemubez teściówmój mąż dziś stwierdził, że czuje się jak na wczasach cały czas
Samemu najlepiej!

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
taaaaaaaa- jasne- do swoich to ma się jednak inne podejście i często czarna dziura w głowie
O przeprowadzce wyżej
A Wy już wykończyliście wszystko?
My w sumie nie mamy zamontowanego oświetlenia, kilku półek itp pierdoły, ale ogólnie jest zakończony remont. Dobrze, że już jesteście na swoim, takie drobiazgi zostały, że w sumie macie z górki.
Na pewno nie będziesz miała żadnej czarnej dziury i będziesz wspaniałą mamą, zobaczysz .
Z babcią współczuję mocno mocno .
Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
anciaa a ty o miodzie pisałas, ja sie obawiam, ponoc strasznie uczula... a ja kocham miod
Indygo ja nie wiedziałam, że uczula, wypijałam po 4-5 herbat z miodem dziennie i wcinałam bułki z miodem i nic Frankowi nie było. Teraz oczywiście jak już wiem, że uczula, to się boję.
Tak samo pewnie byłoby z całą resztą jedzenia! Jakbyśmy nie czytały tyle, to byśmy normalnie jadły i nie byłoby całego cyrku.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Mamy po cc - miałyście nawał pokarmu?
Miałam w 5-7 dobie, teraz jest unormowane.
Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość
a no właśnie miałam pisać, ale dobrze ze ktoś jeszcze czuwa. Bo z moim zapłonem to bym wieczorem dała znac Lula mówi ze jeden lekarz stwierdził ze akcja porodowa się rozkręci do jutra, inny że nie ma żadnego rozwarcia, kolejny ze jak ma wychodzic to na własne ryzyko... Ale mam nadzieję że Mikuś sie ruszy dzisiaj, bo juz dość się Lulka wycierpiała
Biedna Lulla, nawet na finiszu lekarze nie mają jednego wspólnego stanowiska, ehh. Oby jak najszybciej utuliła Mikusia.
Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
bo ja nie wiem czy moje dziecko sie najada cały dzień na cycu dzisiaj
Może chce się przytulić? mój też długo na cycu wisi, mam wrażenie, że traktuje go jak smoczek, by się ululać do snu.

---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ----------

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
a ja siedzę w domu i piszę z wami , babcie mi niunia w wózku wożą
Pożycz chociaż jedną taką babcię - bo u mnie jakoś żadnej od tygodnia ponad nie było, chociaż mieszkają 5 minut od nas.

Posłuchaj, jak mi prędko bije Twoje serce...
anciaahk jest offline Zgłoś do moderatora